Стефан Шарлопов: Вече съм гражданин на Созопол!

0

"Горд съм, че вече официално съм гражданин на град Созопол! Не ми се връща в София", каза на сцената на Морските Оскари строителният предприемач и хотелиер Стефан Шарлопов. 

Кметът на община Созопол Панайот Рейзи му връчи отличие за луксозния ваканционен проект Созополис в категория "Съхранение на автентичния архитектурен стил". 

Кметът Рейзи връчи част от престижните призове по време на церемонията. Голямата награда за цялостен принос бе дадена на  едно от най-мащабните и дългогодишни културни събития в България - Празниците на изкуствата „Аполония”. Годишните награди за значими постижения в Морския ни регион отличиха не само инвестициите и предприемачеството в региона, но и социалните инициативи и културните традиции, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън. 

Събитието възнагради социалната-образователната инициатива, която вече 10 години поощрява креативността на десетки деца в региона. Инициатор и организатор на детската олимпиада в Созопол е собственикът на хотел ”Вила Лист” Иван Илиев, който е сред основателите на Ротари клуб в града.

Кметът Рейзи връчи приз на един от най-луксозните и мащабни морски комплекси у нас - ваканционно селище Дюни. Предприемачът и бивш депутат Николай Пехливанов, основател и председател на борда на директорите на Green Life Development and Resorts. Green Life Development & Resorts, 

Водеща на събитието бе журналистката, ПР и съорганизатор на събитието Патриция Кирилова. Гостите пяха и танцуваха с шампионите по спортни танци от танцов клуб "Бургас 1975", финалистът от "Гласът на България" Георги Дюлгеров и  сензацията от Италианския международен фест в Рим - 8-годишната Моника Шахин. 

 Ето и всички наградени:  

ЦЯЛОСТЕН ПРИНОС ЗА РАЗВИТИЕТО НА КУЛТУРАТА - ПРАЗНИЦИ НА ИЗКУСТВАТА "АПОЛОНИЯ"

ЦЯЛОСТЕН ПРИНОС ЗА РАЗВИТИЕТО НА ТУРИЗМА - ВАКАНЦИОННО СЕЛИЩЕ "ДЮНИ", СОЗОПОЛ

ИНВЕСТИЦИИ И ИНОВАЦИИ - НИКОЛАЙ ПЕХЛИВАНОВ, Green Life Development and Resorts
СЪХРАНЯВАНЕ НА АВТЕНТИЧНИЯ АРХИТЕКТУРЕН СТИЛ НА СОЗОПОЛ - ВАКАНЦИОНЕН КОМПЛЕКС "СОЗОПОЛИС"
СОЦИАЛНИ ИНИЦИАТИВИ В ПОДКРЕПА НА МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ - Ротари Клуб Созопол & Хотел “Вила Лист”
НАЙ-ЗЕЛЕН ХОТЕЛСКИ КОМПЛЕКС -  СЪНРАЙЗ, ПРИМОРСКО
ЦЕЛОГОДИШЕН МОРСКИ СПА-КОМПЛЕКС - ВИЛА "ВИЗАНТИЯ", СОЗОПОЛ
АТРАКЦИОНЕН КОМПЛЕКС - ХЕПИ ЛЕНД, ВАРНА
КАЗИНО НА ГОДИНАТА - ХРИЗАНТЕМА, СЛЪНЧЕВ БРЯГ
КЪМПИНГ НА ГОДИНАТА - КАВАЦИТЕ, СОЗОПОЛ
СТАРТИРАЩА КОМПАНИЯ - БОНОНИЯ ЕСТЕЙТ
ЗДРАВЕ И КРАСОТА - ИНОВАТИВЕН ПРОДУКТ "ГОЛД КОЛАГЕН"
BUSINESSWOMAN 2016 - СИЛВИЯ ТАНЕВА, сватбена агенция Брилянтин, Бургас 

Партньори на MARINE LIFESTYLE AWARDS 2016 са Националната Уелнес и СПА Асоциация, Българо-сръбската търговска камара, Софийската търговска камара, Бизнес Клуб Лондон и други. Подробности в сайта на организаторите агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън - www.vipcompr.com. В разгара на летния сезон община Созопол продължава да развива региона в различни направления.

Общината подготвя откриването на  новото рибарско  пристанище в град Черноморец. Това ще предостави нови възможности на около 700 рибари от Черноморец и Созопол, които се занимават активно със стопански риболов и генерират улов от 362 тона годишно прясна риба, а на територията на цялата община се генерира 758 тона годишно. Обща стойност на проекта е 11 000 000 лв.

В Созопол отвори врати и Етнографски музей, събрал експонати с изключителна стойност. Проектът „Созопол – съхраненото културно наследство и културна идентичност през вековете“ е на стойност 552 хил. eвро. Предстои откриването и на друг уникален обект в Созопол - Център за изкуства, местни художествени занаяти и традиции.  Центърът е изграден по европейски проект на стойност 856 749 лв. без ДДС. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари