Станислав Балабанов: Делян Пеевски е негласният министър-председател на България

0
<iframe src="https://www.vbox7.com/emb/external.php?vid=f9d7941585&amp;autoplay=1&amp;stopframes=1" width="100%" height="100%" frameborder="0" scrolling="no" allowfullscreen=""></iframe>
<iframe src="https://www.vbox7.com/emb/external.php?vid=f9d7941585&amp;autoplay=1&amp;stopframes=1" width="100%" height="100%" frameborder="0" scrolling="no" allowfullscreen=""></iframe> Видео: NOVA

Вотът на недоверие е знак към всички българи, които гледат какво се случва и са отвратени, затова ще го подкрепим, коментира той

Той е по конкретен ресор. Колкото повече такива има, по-добре, за да разберат хората каква е истината вътре в политиката. Това каза за "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA кандидатът за кмет на Пловдив от "Има такъв народ" Станислав Балабанов.

"Най-оздравително ще бъде кабинетът да падне възможно по-скоро. Делян Пеевски е негласният министър-председател на България. Направиха го съпредеседател на ПГ на ДПС, защото зададохме въпроса какво прави той на Председателски съвет. Ние сме коренно различни от "Възраждане" и БСП - прозападно ориентирани сме. Трите формации сега сме под формата на опозиция, защото така е отредила съдбата", посочи той.

Балабанов обясни мотивите си да се кандидатира за кмет. "Аз съм пловдивчанин, там съм израснал и съм наблюдавал през годините крадливия начин на управление. Нищо не беше направено. Във втория по големина град общината е пред фалит. Искаме да се опитаме да разцепим модела на зависимост в общинския съвет", обясни той.

По думите му ИТН е един отбор с ценностна система, която залага на истината, морала и достойнството. "Предлагаме провеждането на местни референдуми по най-важните въпроси, които касаят Пловдив. Крайно време е да сменим досегашния модел. Паметникът на Альоша може да бъде сменен с такъв на Хан Аспарух. Монументите показват историята, не трябва да се използват за разединение на обществото. Ако има различни нагласи, да се проведе референдум. Обществени поръчки се раздават на определени фирми, разкопават се пътища. Ще искаме пълна ревизия на всичко, което е свършено в Пловдив досега", категоричен е той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари