Срив в системата на РСМ доведе до опашки по границата с България

1
Очаква се около 150 българи да пристигнат в РСМ за годишнината от рождението на Гоце Делчев днес
Очаква се около 150 българи да пристигнат в РСМ за годишнината от рождението на Гоце Делчев днес

Стотици граждани на Северна Македония чакат да се поклонят пред гроба на Гоце Делчев

Хеликоптери в небето над Скопие, много полиция по улиците и напрежение по границата в деня на 151-вата годишнина от рождението на Гоце Делчев. Подстъпите към църквата „Свети Спас”, където е гробът на революционера, са блокирани.

На този фон, срив в системата „вход” на „Гранична полиция” на Северна Македония доведе до опашки от чакащи по границата с България, предава NOVA. Очаква се около 150 души да пристигнат от страната ни в РСМ за празника днес.

По-рано вицепремиерът Иван Демерджиев обяви, че е получил информация за българи, които не са допуснати. „За мен са важни две неща - не само дали ще бъдат спрени, а и как ще бъдат обработени техните документи”, посочи той.

Около църквата „Св. Спас” също се образуваха опашки от стотици граждани на Северна Македония.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари