Спряха от движение 15 автомобила заради силен шум в Русе

5
Старши инспектор Стилиян Станев обясни как и кога тези автомобили ще бъдат пуснати в движение
Старши инспектор Стилиян Станев обясни как и кога тези автомобили ще бъдат пуснати в движение Видео: КИС 13

Старши инспектор Стилиян Станев обясни как и кога тези автомобили ще бъдат пуснати в движение

15 превозни средства в Русе са спрени от движение заради силен шум.

Нарушенията са установени в рамките на специализирана полицейска операция, която се провежда от началото на ноември.

След отстраняване на неизправностите и преминаване на технически преглед в пункта на сектор "Пътна полиция", автомобилите се пускат редовно в движение, обясни Старши инспектор Стилиян Станев, предаде телевизия КИС 13.

В специализираната полицейска операция участват и служители на Автомобилна администрация и Регионалната здравна инспекция.

Едновременно с провеждането на акцията, продължават и проверките на патрулите на Пътна полиция, както и на Първо и Второ районно управление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    12
    малко са 15
    Поне 300 има за дърво.Търсете из Русе,Чародейките,Дружбите,Родина,Възраждане и Здравец-изток.Другите както следва: Николово,Кулата,Долапите,Басарбово,Вятово,Две Могили,Мечка,ДЗС-то,Мартен,Сандрово,Сливо Поле,Селяметя,Червена Вода,Бабово,Стамболово,Борисово,Идеален център Русе,Широк център.Гагаля,Тетово.ЦЮР-овете.Района Мидия-Енос.Мальовица.Родина 3 и 2 Около стсдион Дунав.В стария Здравец има няколко дриопитека.кв.Възрсждане и около ВИММЕС,пълно е,буквално ври.УСПЕХ
  • 3
    11
    До 10
    И аз се възмущавам от неграмотните драскачи, но явно не четат, или и да четат, не разбират писаното. Не е ясно откъде им идва да хакат това Й на края на всяка дума в множествено число, и не са един и двама. Може някакъв вирус на неграмотността да ги тресе. Особено ми е забавно как пишат НОЙ, явно с визия за НОИ, та ги питам нещо от библията ли искат да коментират.
  • 4
    10
    До 7 и 8
    СанкциЙ да не е брат на Конфуций, ве олигофрени? В българския език коя дума в множествено число завършва на "Й"?
  • 3
    9
    до 5
    И да върнеш някой поради неизправност при ГТП, след два часа същият някой се появява в системата като преминал ГТП само , че в друг пункт. Просто няма контрол върху провеждането на ГТП. Това с камерите е ташак!
  • 5
    8
    Alèx
    Санкций и за завой в обратна посока на непрекъсната и двойна непрекъсната такава!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари