Спрете да го саботирате!

6
За него не знам, ама нас живи да ни ожалиш!
За него не знам, ама нас живи да ни ожалиш!

Ниски заплати, глупави служители, саботажи... Жали се Бойко Борисов, а някакви хора, макар и малцина, тихичко му се подиграват. Лоши сте! Защо му се смеете? Нима той е виновен за ниския стандарт в родината? Неговото правителство ли определя посоката, в която се движи в България? Неговите министри ли отговарят за електронното правителство, системите, националната сигурност и законите? Негови хора ли атестират и назначават държавната администрация? Сигурно пак руските шпиони и комунистите са виновни, пише Павлета Давидова във Вестник "ДУМА".

Съжалете го. Макар той да ни кара да мразим. Това е съветът му - да мразим хакерите точно толкова, колкото крадците и убийците. В същото време ни обяснява как работи с "бели" и "морални" хакери. Да не излезе накрая, че си има "бели" и "морални" от тия, другите, дето трябва да ги мразим?

Спрете да го саботирате! Нищо, че той сам си го причинява - за повече от 10 години пипалата му са навсякъде. Досега трябваше да се е отървал от дразнителите и саботьорите. Явно сам не се справя, като нищо скоро ще докара специалисти от чужбина. Май даже е ясно от коя страна ще са...

За него не знам, ама нас живи да ни ожалиш!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари