Борисов: Стана ми криво като гледах как целят Петков със снежни топки

5
Да се мразим е лесно, да видим от омразата как ще се излезе
Да се мразим е лесно, да видим от омразата как ще се излезе

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира хвърлената снежна топка по премиера Кирил Петков на тържествата пред паметника на връх Шипка.

"Вчера ми беше криво на националния празник това, което стана. Хубави, лоши... държавниците народът ги е избирал. Да ги мериш със снежни топки - това не ми харесва. Беше ми криво", заяви Борисов по време на среща в исперихското село Йонково.

Той обвини за случващото се президента Румен Радев.

"Това се случва на националния празник, когато трябва да сме заедно. Но Радев създаде такова напрежение и омраза за една година, че вместо всичко да върви по един цикъл, се случва това. Не е приятно премиерът или президентът да бъдат освирквани или замеряни на национален празник. Това го направиха същите хора, които го правиха срещу нас преди 1,5 г.", добави лидерът на ГЕРБ.

Премиерът Кирил Петков беше освиркан и обстрелван със снежни топки, една от тях се разби до главата му. Благодарение на бързата реакция на охраната му не се стигна до по-сериозен инцидент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    русенец
    Лъжеш мутро!
  • 3
    3
    Русенка
    Дори се бил просълзил.
  • 8
    2
    S.B
    ТЕБЕ ТРЯБВАШЕ С ЛАЙНА ДА ТЕ ЦЕЛЯТ.
  • 10
    1
    Мунчо
    И на мен ми е криво, че бай Ставри още те очаква.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари