Спипаха румънец, крал от голяма търговска верига в квартал „Дружба“

0
Мъжът е заплатил стойността на откраднатото, тъй като по негови думи вече бил продал вещите на непознато лице /снимката е илюстративна/
Мъжът е заплатил стойността на откраднатото, тъй като по негови думи вече бил продал вещите на непознато лице /снимката е илюстративна/

Мъжът е заплатил стойността на откраднатото, тъй като по негови думи вече бил продал вещите на непознато лице

При протичащата вчера специализирана операция, полицията в Русе е работила и по установяването на извършителите на кражба от магазин на голяма търговска верига, намиращ се в жк „Дружба“ в Русе. В следобедните часове в Първо РУ е подаден сигнал от управителя на въпросния обект, че в магазина са установени трима румънски граждани, по негови данни извършили кражба по-рано през деня на зарядни батерии за инструменти на стойност за около 200 лв.

Започната е работа за документиране и изясняване на случая от служители на Първо РУ, като тримата чужденци са отведени в районното управление. При проведените оперативно-издирвателни мероприятия и беседи с потърпевшите и лицата е станало ясно, че един от мъже е извършител на деянието, като той си е признал за това, съобщиха от ОД на МВР - Русе.

Мъжът е заплатил стойността на откраднатото, тъй като по негови думи вече бил продал вещите на непознато лице. По случая е образувана преписка по описа на Първо РУ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари