Спипаха наркодилър при спецакция на полицията в Русе

2

Полицията в Русе разкри незаконна търговия с наркотици

На 31.08.2023 г. в хода на провеждана специализирана полицейска операция под надзора на окръжна прокуратура по линия "Противодействие разпространението на наркотични вещества", при извършената проверка в квартирата в гр. Русе, ЖК "Възраждане-юг", обитавана от мъж на 34 години, криминално проявен, се намериха и иззеха около 400 грама „Метамфетамин“ на кристали, около 5 грама „Марихуана“, 4 таблетки „Екстази“, уреди за разтегляне, мобилни телефони, електронна везна, бойно огнестрелно оръжие със заличени номера и боеприпаси към него, газов револвер с преправена цев заедно с преправени боеприпаси, голяма парична сума - около 20 000 лева и валута, съобщиха от полицията в Русе.

За огнестрелното и газовото оръжие липсват документи за притежание и разрешение за използването им.

По случая е образувано досъдебно производство за извършеното престъпление.

Лицето е задържано за срок до 24 часа по ЗМВР, като след изтичането им ще бъде задържан до 72 часа от Прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    Верно ли?
    Това от години не се е случвало дилър да хванат, значи са за повишение момчетата! Никакво толериране и затваряне на очи за проблемитеокоро нас, после буренът идва и във вашата градина!
  • 2
    3
    Минувач
    Да се обеси на уличен стълб за назидание
  • 19
    2
    Иванов
    Продънен е градът от дилъри и дрога! Трябва да има по - голяма непримиримост към такива уроди и по- строги закони! Всевъзможни видове наркотици има зад всеки ъгъл.
  • 19
    1
    Бнкйхгг
    Браво на полицията!!!!Хващайте ги тези изверги!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари