Спипаха младежа, който задигна телефон в русенски интернет клуб

0
24-годишен е установен, след сигнал за отнемане на мобилен телефон
24-годишен е установен, след сигнал за отнемане на мобилен телефон

24-годишен е установен, след сигнал за отнемане на мобилен телефон. На 20.02.2016 г. в полицията е получен сигнал, че на 18.02.2016 г., около 23:30 ч. в компютърна зала на бул. "Фердинанд" в Русе служителят е дал мобилния си телефон "Самсунг" на клиент, който познава само с малко име и прякор.

Клиентът след като взел телефона напуснал с него залата и повече не го е върнал. По случая в Първо РУ е била заведена преписка с оглед изясняване на престъпление по чл. 206, ал. 1, от НК. В резултат на предприетите по сигнала оперативно-издирветелни действия е установен М.Ю. на 24 г., известен на правораздавателните органи.

След сигнал за подобен случай, полицаите от Първо РУ са установили още едно лице. В районното управление е било получено заявление от жена, че на 24.10.2015 г., около 17:15 часа в хипермаркет на бул. Христо Ботев в Русе, неизвестен поискал от сина й /14-годишен/ мобилния му телефон марка "Самсунг", за да проведе телефонен разговор, като уговорката била след това да го върне.

Впоследствие непознатият се оттеглил в посока кв. "Дружба - 1", без да върне апарата. По случая е била заведена преписка с оглед престъпление по чл. 206, ал. 1 от НК. При последвалите полицейски действия като извършител на деянието е установен И.А. на 26 г. от Русе, известен на органите на реда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари