Спецакция в Горна Оряховица

1
Арестуван е железничар
Арестуван е железничар Снимка: БГНЕС

Арестуван е железничар

Полицаи в Горна Оряховица предотвратиха кражба на олио от жп цистерни, съобщават от ОДМВР - Велико Търново.

При спецакция е задържан 46-годишен мъж от Свищов, известен на полицията, служител на гара разпределителна в железничарския град. Той опитал да открадне около 400 литра олио от жп цистерни.

Мъжът е предал на униформените 13 туби от по 25 литра с олио и 5 туби от по 25 литра с дизелово гориво. Железничарят е задържан за срок до 24 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Хампарцумян
    По линията Свищов - Троян пътува като машинист един крадец от гара Левски на име ШОЙСА , всички го познават, този бандит краде нафта от влаковете вече повече от 10 години. Крадена нафта от ШОЙСА купуват дори полицаи от Левски и си мълчат за кражбите, има помощник - Николайчо , който се занимава с мотори, често държат нафтата у тях и Николай продава . Заради този ШОЙСА във влака няма парно , за да може да краде. Моля вземете нужните мерки .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари