Полски туристи нападнаха спасители в Слънчев бряг

2
По първоначални данни причината за конфликта е опит на туристи да влязат в морето при мъртво вълнение, когато къпането е забранено.
По първоначални данни причината за конфликта е опит на туристи да влязат в морето при мъртво вълнение, когато къпането е забранено. Видео: БНР

Бургаската полицията разпитва полски туристи и спасители от Слънчев бряг след сблъсъци на плажа.

По първоначални данни причината за конфликта е опит на туристи да влязат в морето при мъртво вълнение, когато къпането е забранено.

Инцидентът е станал в свободната зона пред известен бар на централния плаж в Слънчев бряг, предаде БНР

Почиващи твърдят, че спасителите са упражнили насилие над поляците, докато версията на спасителите е друга.

"Бях вчера на съседния пост и видях, колегата 40 минути свири. Накрая отиде при полските туристи, бяха групичка от 4-5 човека, и почна да бута спасителя. Червен беше флагът, даже не трябва да се влиза в морето, ние все пак ги пускаме и накрая ние сме виновни. Имаше агресия, но от тяхна страна, но до побой не се е стигало", твърди пред БГНЕС спасителят Джошкун Кечев.

"Пристигнах на плажа малко след инцидента, за да видя дали някой има нужда от медицинска помощ. От туристите никой нямаше нужда, но се държаха изключително агресивно. Според мен бяха пияни. Пострадал е единствено нашият спасител - той беше с око пълно с пясък, което почистихме и в момента лекуваме", допълни лекарката на плажа Наталия Димитрова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    до 1
    само да поясня , че така правят точно усраинските гибони, прикривайки се под перфектен Руски език, за да насерат на имиджа Руснаците. в 95 от 100 случая точно за това става на въпрос. но наш ганьо с дисагите не може да разпознае усраинския гибон от Руснака, за него всички са Руснаци.
  • 2
    2
    Йак
    Били са усраински фашисти! Но сащ е туморът на тази планета и уродът в коментар 1 го показва! България обича християнска Русия! Българският народ не иска и да чуе за урода сащ и неговите лгбт извращения, в които ни бутат русофобите!
  • -6
    1
    Българин
    Добре, че не са били рашистки туристи, че те са вечено хиперпияни, искат да влизат когато си поискат и се държат супер арогантно със спасители и другите туристи. Мислят си, че България им е Задунайска губерния! НЕ СА ЖЕЛАНИ САТРАПИТЕ В БЪЛГАРИЯ!!! ВЪН ЗАЕДНО С МУТРОФАНКАТА И ОСТАНАЛИТЕ ШПИОНИ!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари