Соня Зекич е най-красивата жена във "Фейсбук"

0

Най-красивата жена във "Фейсбук" е Соня Зекич.

26-годишната босненка пребори още 25 претендентки за титлата в конкурса на американското издание „Красива жена". При това без да е необходимо да прави модерните за целта физиономии, отбелязват модни спецове, пише Всеки ден.

Соня е модел от 18-годишна. Живее в Сараево, икономист е, говори английски и испански.

По-полезната информация за нея обаче е, че в момента няма приятел. Честността и чувството за хумор могат да ви помогнат, съветва кандидатите за ръката си най-красивата жена във "Фейсбук."

„Аз вярвам, че има само една истинска любов, но проблемът е как да я намерим. Хората от време на време са слепи и пропускат точния човек. Моят съвет е, ако намерите някого, когото обичате истински, да го сграбчите и да не го пускате", казва Соня.

Красавицата е много емоционална и твърди, че има доста неща, които я правят щастлива. „Дори дишането", казва в интервю босненката.

И днес Соня е изненадана от избора на списанието. Била открита за конкурса случайно, след като видели нейни снимки в интернет.

„Изпратиха ми мейл, в който ме питаха дали искам да участвам и аз се съгласих.", обяснява моделката внезапно сполетялата я известност, която и донесе хиляди желаещи да й станат приятели в социалната мрежа. И не само там.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари