Избират Мис и Мистър Русенски университет

1
Събитието ще се състои на 10 април, понеделник, от 19:00 часа в Канев център
Събитието ще се състои на 10 април, понеделник, от 19:00 часа в Канев център Снимка: Facebook

Събитието ще се състои на 10 април, понеделник, от 19:00 часа в Канев център

Студентският съвет при Русенския университет кани русенци на поредното издание на „Мис и Мистър Русенски университет 2023“. Събитието ще се състои на 10 април, понеделник, от 19:00 часа в Канев център.

През 2007 година за пръв път се провежда конкурсът „Мис и мистър“, който тогава е бил само „Мис Русенски университет“. От 2014 година изборът на най-красивите студенти на Русенския университет се провежда в многофункционалния комплекс – Канев център, при неспиращ интерес.

С годините събитието набира широка популярност и вече представлява интерес не само за академичната общност, а и за гражданите на Русе. Победителите в конкурса се избират от професионално жури със съпредседатели – Ректора на Русенския университет и Председателя на Студентския съвет.

Конкурсът ще протече в няколко кръга, като отделно ще бъде излъчено и „Лице на публиката“, за което се гласува на фейсбук страницата на Студентския съвет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    daskal
    По принцип не е възпитано да се коментира външният вид... Ама като гледам снимките - някои девойки много са се объркали.
  • 3
    2
    Бат Сали
    Избират мистър Тракторист на местния унивилает и той е ...... кой мислите ...... ами Ристем Билюй Азиатский велик капацитет. Нема друг като него
  • 5
    1
    Бай хуй
    От преподавателслкият състав ще се избират мис и мистър "комунистически запъртък"! Доносника на ДС печели (с връзки)първото място!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари