Сонгюл Чауш избра за втори път да кара стажа си в Областна администрация - Русе

13
През следващия месец тя отново ще подпомага колегите си от правната дирекция и то без да получава възнаграждение
През следващия месец тя отново ще подпомага колегите си от правната дирекция и то без да получава възнаграждение Снимка: Областна администрация Русе

Областна администрация – Русе продължава да бъде ориентирана към младите специалисти

Ние – ръководството и екипът на Областната управа подаваме ръка на амбициозните и знаещите, така че те да са способни да направят първата крачка по пътя към успеха. Благодарение на националните стажантски програми, както и на възможността за провеждане на практика по всяко време в нашата структура студентите или току-що завършилите младежи имат възможността да направят първите си стъпки в администрацията“, каза Анатоли Станев при посрещането на дипломанта по „Право“ от Русенския университет Сонгюл Чауш.

За нея това е втори стаж в администрацията. Предходният беше през септември миналата година. „Избрах отново да се върна тук поради две основни причини. Първата е свързана с практическите знания, които придобих. Само в рамките на месец имах възможност да работя по доста интересни казуси от административното право, свързани предимно с контрола върху дейността на Общинските съвет. Освен това екипът е страхотен. Всички ме приеха приятелски и като част от администрацията. Докато продължавах да уча съм си писала с някои от юристите в администрацията, които ми даваха ценни съвети, за което съм им много благодарна“, сподели Сонгюл. През следващия месец тя отново ще подпомага колегите си от правната дирекция. Областният управител ѝ пожела да продължи да бъде все така упорита и да има възможността да прилага знанията си адекватно и навреме.

По време на стажа си Сонгюл няма да получава възнаграждение. Стажът се провежда под патронажа на Министерски съвет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    14
    Волф
    Красиво момиче, надяваме се да е компетентно и адекватно за възрастта и текущите си квалификации. Дали е туркиня или не е без значение.
  • 5
    13
    Мунчо
    Кога ще пръждосат Ънътоли? И защо някой не го попита колко години го учи това право?
  • 1
    12
    Федерѝко Гарсѝя Ло̀рка
    "Добър ден госпожице Сонгюл Чауш" ... Ама то и в пиесите ми няма как да има по голяма гротеска от това езиково изтезание Как жена, как Чауш?
  • 6
    11
    Иван Шишманов до 5
    Вижте сега, Севиндж, Сезгюл, Серхонде .... абе ономастиката на турските имена не ми в границите на моя хоризонт. Очевидно не сте Севдалина /искрящо и красиво БЪЛГАРСКО име/. Та, положих старания да намеря кога пък Калоян Асенов /примерно/ е станал новина, че е постъпил на работа в турска община. Е, не намерих такива данни. Дали ме разбрахте?
  • 5
    10
    Ваща ма*a
    Няма само Пенчо да мандръса. Областният и той душа носи, ще нагъва Айшето както циганин баклава на Байрама. А кадънчето за без пари, поне областен, не нарязан салам ще поема....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари