Софи Маринова се стяга за сватба

0
Софка готова за още едно дете, дори от свой фен
Софка готова за още едно дете, дори от свой фен

Певицата Софи Маринова се надява, че тази година ще срещне “другарчето си”, тъй като е забелязала, че когато много, много мечтае за нещо, то се сбъдва. Според ромската перла това, което мислиш силно, може да го предизвикаш. Така още от малка била твърдо убедена, че ще си остане сама в живота, и ето – така е и досега, като че ли сама го е предизвикала.

Затова сега Софи Маринова е решила да мисли положително и да насочи съдбата да я срещне с мъжа, с когото ще направи семейство и ще роди още едно дете, разказа тя пред сп. Story. Изпълнителката на „Искам да обичам” се е виждала като жена с много деца, като нейната собствена майка, а досега, вече на 40 години, все си е с едно. Певицата не изключва възможността да намери любовта в редиците на феновете си, както се случило със случайната й бременност. Досега мъжете в живота й –  бащата на сина й Лоренцо - Петър, и синът му Дачо, с когото после Софи имаше дълга връзка, все са били свързани с работата й. Сега Маринова смята, че ще е интересно и различно бъдещата й половинка да няма нищо общо с музиката.

„Аз съм такава, че мъжете бързо ми омръзват, задушават ме. Не искам да съм постоянно с този, с когото живея. Той трябва също да си има работа, да си излиза сам и аз да си излизам по моите задачи – разсъждава певицата. - Братята и снахите ми казват, че точно това винаги са харесвали в мен – че на първо място ми е била музиката и чак след това остава мъжът в живота. Никога не се съобразявам с другарчето – дали му харесва или не, че съм певица, не ме интересува. Може би и затова се бавя с намирането на човек до мен”, обяснява Софи Маринова.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Май е такъв един месец, в който да идеш на плаж е още рано, а да започнеш диета е вече късно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук