Теди Кацарова отрече слуховете, че ще се омъжва

0
Певицата призна, че има сериозен мъж до себе си - Ян от Прага
Певицата призна, че има сериозен мъж до себе си - Ян от Прага Снимка: Костадин Кръстев-Коко

Певицата Теди Кацарова е влюбена и има сериозен мъж до себе си, но отрече слуховете, че ще се омъжва.

Това признава самата тя в интервю за "България Днес".

"Не знам откъде тръгна слухът, че ще минавам под венчило, засега нямам такова намерение - казва Теди Кацарова. - Но имам сериозен мъж до себе си. Казва се Ян и е от Прага. Между нас всичко стана случайно. Запознахме се през лятото в един клуб. Ян се появи, видяхме се и остана с мен до сутринта, говорихме си. Казва, че е срещнал звезда в моето лице, а пък аз му благодаря, че е толкова добър човек. За първи път в живота си се чувствам толкова обгрижвана, то са закуски, отношение, прекрасен е. От първата вечер почувствах, че това е моят човек. Ян е и опората, която с години търся. Радва ме, че той иска да се пренесе тук, при мен, защото аз девет години съм живяла в чужбина и знам колко е трудно - първо с изучаването на езика, нравите, различните хора..."

Теди Кацарова разкрива, как е реагирал Ян, разбирайки за медийните слухове, че ще се женят. "Усмихна се и попита: "А снимки от сватбата ни имат ли?". Истината е, че все още няма да се женим. Ние имахме щастието да се озовем на точното място в точната секунда. Това за момента ни е достатъчно."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари