Бившият съпруг на Бритни Спиърс опита да провали третата ѝ сватба

0
Все пак певицата успя да се омъжи за Сам Асгари пред 60 гости, сред които и Мадона
Все пак певицата успя да се омъжи за Сам Асгари пред 60 гости, сред които и Мадона Снимка: Getty Images

Все пак певицата успя да се омъжи за Сам Асгари пред 60 гости, сред които и Мадона

Сватбените камбани звъняха за трети път за Бритни Спиърс. Вчера тя се омъжи за Сам Асгари.

Радостта им за малко щеше да бъде помрачена, тъй като първият съпруг на Бритни - Джейсън Александър, приятел от детството, нахлу в имота ѝ и "се пусна на живо" в социалните мрежи, за да покаже подготовката за церемонията. Обяви, че е там, за да съсипе сватбата, пише life.dir.bg.

Бдителни фенове веднага писали на асистентката на Бритни, Вики, какво става, и тя взела мерки. Мъжът бе задържан от полицията.

Той и Бритни имат 55-часов брак, сключен в Лас Вегас. "Това е моята първа и единствена жена, аз съм първият ѝ съпруг", викал той преди да бъде арестуван. Капитан Камерън Хендерсън от шерифската служба на окръг Вентура каза, че полицаите са се отзовали на сигнал за незаконно проникване след 14 часа местно време в четвъртък. Хендерсън добави, че Александър е бил арестуван, след като служителите на реда са забелязали, че има заповед за задържането му в друг окръг.

Не му било за първи път да нахлува и притеснява жена.

Бритни доста се уплашила, но успяла да се посъвземе за венчавката, състояла се в четвъртък вечерта в Лос Анджелис.

Присъствали са около 60 гости, включително Дрю Баримор, Мадона, Парис Хилтън и Кати Хилтън, съобщава сп. "People". Навремето Бритни и Мадона се разписаха в историята с целувка по между им на MTV Video Music Awards през 2003, която бе обявена за целувката на десетилетието.

Според източници на "People", Спиърс била облечена в рокля на известната модна къща "Versace" и се носела по пътеката до олтара под звуците на "Can't Help Falling in Love" на Елвис Пресли.

"Много съм развълнуван, че този ден дойде и те са женени. Знам, че той искаше това толкова дълго. Сам е толкова грижовен и я подкрепя на всяка една стъпка", каза мениджърът на Асгари, Брандън Коен пред списанието след церемонията.

Преди тържествата вътрешен човек разкри, че 40-годишната Спиърс е подготвяла сватбения си ден близо девет месеца.

"Бритни започна да планира и мечтае за сватбата си малко след като се сгоди през ноември. За нея е "голяма работа", че най-накрая успя да се омъжи. Искаше всичко да е перфектно", казват нейни близки.

Синовете ѝ Шон Престън - на 16 години и Джейдън Джеймс, на 15, не присъстваха на сватбата, но са "щастливи" за майка си, каза адвокатът на баща им и бивш неин съпруг Кевин Федърлайн пред "People" в четвъртък.

Спиърс и Асгари се срещат на снимачната площадка на музикалния видеоклип на певицата "Slumber Party". По-късно Спиърс разкри в радио интервю през 2017 г., че на нея и 28-годишната Асгари са ѝ били необходими почти "пет месеца", за да се свържат отново след клипа. "Той беше наистина сладък, затова му се обадих. Сам е просто наистина забавен човек", разправя тя, след като ѝ отнело известно време да открие телефонния му номер.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари