Смъкнаха русенец от тролейбус, защото нямал точна сума за билета

6
Пътникът разполагал с 5 лева, вместо с 1,50 лева точно
Пътникът разполагал с 5 лева, вместо с 1,50 лева точно

Пътникът разполагал с 5 лева, вместо с 1,50 лева точно

Шофьор на тролейбус от градския транспорт в Русе смъкна пътник, защото нямал точна сума за билета. За това разказа русенка в социалната мрежа, която определи случая като безумие.

"Тази сутрин колегата ми се е качил за работа в тролей N29, който тръгва в 7:10 часа от Захарен завод. Но е бил смъкнат от шофьора, защото е нямал точно пари, а е имал 5 лв. Показал му е табела, на която е пишело, че е длъжен да има точната сума за билета. Това е безумие - не винаги можеш да разполагаш с точната сума! А и нали се качват други хора, ще му развали! Г-н кмете Пенчо Милков, вие какво ще кажете по въпроса за луксозния ни общински транспорт, в който даже и да имаме пари, не можем да се возим? Не знаем към какви институции да подадем жалба!", написа Росица Върбанова в група "Русе" във Фейсбук вчера.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    23
    Адреналин
    Мамата му стара, ще ме накарате един ден да обикалям автобусите и ще плащам с банкнота по 50 лева! Изобщо не ми дреме на хуя как ще ми връщате рестото, ако ще и на жълти стотинки. Ей, луди ще ви направя! Пък в момента в който ми се озъби контрольор или шофьор ще предупредя ДВА ПЪТИ : "Ако ме докоснеш, ще ти счупя ръката". И ако наистина ме докосне ще го направя! Вика се полиция, личен документ си нося, дай да видим как ще ме свалиш от автобуса. Мамка му, ще го направя!
  • -2
    22
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Кавала, с 5-те лева, що не си е купил 3 билета?
  • 2
    21
    Очевидно дърт
    Гоня 60-те. Билетчета наистина се продаваха по спирките, но е било в детската ми възраст. Дори не в юношеската. Абе, сложи ги 45 години. Ако е за кефа на "Росица", с мой автомобил, с мое гориво ще обиколим града. Където каже. Само да ми покаже едно, единствено място където се продават билети. Пенсия съм, цялото време на света е пред мен.
  • 3
    20
    хаха
    Росицо, набий си го в тъпата кратуна, че в Русе билети на спирки не се продават и никога не са се продавали. А към ден днешен то и спирки няма като изключим неработещите от няколко години LAFKA.
  • 7
    19
    до Росица
    Абе от кое село налазихте тука бе дейба? Ставате за смях, моля напуснете сайта.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари