Служител на Община Горна Оряховица е заразен с COVID-19

0
Граждани се допускат единствено до Информационния център, ГРАО и данъчна служба, като е задължително носенето на лични предпазни средства
Граждани се допускат единствено до Информационния център, ГРАО и данъчна служба, като е задължително носенето на лични предпазни средства

Служител на Община Горна Оряховица е дал положителна проба за COVID-19

Достъпът на граждани до администрацията в железничарския град е ограничен до 28 юни, поясняват за Радио „Фокус” – Велико Търново от Община Горна Оряховица. Хора се допускат единствено до Информационния център, ГРАО и данъчна служба, като е задължително носенето на лични предпазни средства. Отменят се приемните дни на кмета, заместник-кметовете и главния архитект до второ нареждане.

Причина за рестриктивните мерки е положителен тест за коронавирус на служител от Общинско предприятие „Обреди“. По предписание на Регионалната здравна инспекция, на всички, които са имали допир с него, е направен PСR тест. Контактните лица са поставени под карантина.

Съгласно разпоредбите на РЗИ е извършено почистване и трикратна дезинфекция на повърхностите и помещенията в административната сграда на Община Горна Оряховица и Общинско предприятие „Обреди“. Създадена е организация двете структури да продължат безпроблемно дейността си.

На този етап няма да се отменя тържественото изпращане на абитуриентите от горнооряховските училища, насрочено за 26 и 27 юни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари