„Службите са наши“: Радостин Василев пусна запис от съвет на ПП

5
Докато не се отстрани Гешев като главен прокурор, не мисля, че Борисов иска да ходи на избори, казва глас, за който се твърди, че е на Асен Василев
Докато не се отстрани Гешев като главен прокурор, не мисля, че Борисов иска да ходи на избори, казва глас, за който се твърди, че е на Асен Василев Видео: bTV

Имам запис на Националния съвет на ПП на моя таблет, обясни той

На 21 май получих имейл, че в 22:00 часа ще се проведе съвет на „Продължаваме промяната“. Това щяло да бъде изключително важно събиране, което ще се проведе онлайн. Записах това събитие. 50 души бяха на Националния съвет. Имам запис на Националния съвет на ПП на моя таблет“, обясни Радостин Василев по време на пресконференция, предава bTV.

Според него записът не е манипулиран, а са извадени фрагменти от провелото се събрание:

Какво значи, че службите са наши?“, казва женски глас, като следва отговор:

ДАНС, НСО, главния секретар на ПП – това са наши хора, които са определени от посолството“, казва глас, за който се твърди, че е на Асен Василев.

„Външни консултанти ще ни помогнат с реконструирането на службите“, казва глас, за който се твърди, че е на Кирил Петков.

Докато не се отстрани Гешев като главен прокурор, не мисля, че Борисов иска да ходи на избори“, казва глас, за който се твърди, че е на Асен Василев.

„Истината е, че цялата схема, която направихме, през всички тези години, интелектуалците са 7%. Направихме ала-бала през президента. Ако пуснеш народа да се презентира, ние трябва да сме 10% с ДБ и с всичко“, казва глас, за който се твърди, че е на Кирил Петков.

Записът на моменти е с лошо качество и не могат да бъдат различени фрази и думи.

Ти да кажеш, че ГЕРБ не ти е враг, че всичко е бранд, театър. Като чуете целият запис и от Явор Божанков. Това е най-чистият вариант да дадеш страната на руската пропаганда. Те това правят. Не знам дали това не са шпиони на Русия, вкарани в България, за да направят така, че „Възраждане“ да дойдат на власт и да ни върнат 50 години назад“, коментира Радостин Василев след излъчването на записа.

Ние не сме направили нещо страшно, а пуснахме запис на Националния съвет на „Продължаваме промяната“, за да разберем с какви предатели имаме работа. Когато Бойко Борисов е на колене – ти го изпираш, вместо да го унищожиш“, допълни той.

Сега му пада камък на Кирил Петков, че не излиза друг запис. Това е запис от официално събрание. „Да, България“ бяха за открита коалиция с ГЕРБ. „Продължаваме промяната“ искаше да го скрие. В момента трябва да обясняват. Двигателят им е някакви посолства и договорки с Бойко“, посочи той, като допълни, че ще остане народен представител.

Според Василев той е получил показа за Националния съвет погрешно. Докато е вървяло заседанието през нощта, той е спял, като си е пуснал записа на следващия ден.

Не сме го пазили в тайна. Трябваха ми няколко дни, за да запозная хора със записа и да решим какво да правя. Разкриваме истината“, посочи той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    Нафарфорииииий
    Егати слабоумника - евроатлантик , а плюе по Европа! Държи се във вече отминалото модерно - на следващите избори ще е с Хаджигенов, Мая, Бабикян и ВМРО, че гледам последните днес са се активизирали да се правят на родолюбци!
  • 0
    3
    Ана
    Нищо невярно не е казано, политиката е трудна, какво лошо има в думите на ПП това е цялата истина, но България няма друг избор, това са условията иначе оня малоумник Копейкин ще ни управлява
  • 10
    2
    ...
    Само завършен слабоумник с възпален мозък вярва че Американското посолство не натиска бутоните на тези нищожества от ПъПъ и ДъБъ. ДОЛУ АМЕРИКА ! ДОЛУ ВСИЧКИТЕ И МАРИОНЕТКИ. НАЦИОНАЛНИ РАЗРУШИТЕЛИ. ЗАЛИЧИТЕЛИ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА.
  • 6
    1
    валентинов
    Пълна простотия.....Вярва ли някой на това.....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари