Сложен юридически казус налагал тегленето на още 2 милиона лева за "Общински транспорт - Русе"

3
Това обясни директорът Александър Георгиев
Това обясни директорът Александър Георгиев Видео: Кис 13

Кредит за 2 милиона лева ще тегли "Общински транспорт - Русе"

Средствата са необходими единствено за финансирането на ДДС по останалата част от проекта за доставката на електробуси и тролейбуси за градския транспорт.

Предложението ще бъде гласувано на предстоящото заседание на Общинския съвет на 16 юни, информира телевизия КИС 13

Припомняме, че по проекта вече са доставени 20 електробуса. Остава да бъдат закупени и 15 нови тролейбуса. Поръчката вече е проведена, като са се явили 7 участници.

От Общината обаче е трябвало да се справят със сложен юридически казус, свързан с войната в Украйна и санкциите, което е забавило изпълнението. В тази връзка от ръководството на дружеството искат съгласие от Общинския съвет да теглят кредит от 2 милиона лева за финансиране на ДДС по проекта.

Вижте повече подробности във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 16
    2
    Aha
    Сложен е и ще плащаме, щото елементарни хора сте сложили да симулират работа.
  • 15
    1
    Селянин от Нисово
    Да искам от Либиецът градски транспорт до село Нисофо може ли? Или да питам СЕКСмашината на управлението в града? За една ЕКОколежка (комшийка) питам. Рунтава отгоре, и къдрава отдолу. И с мъж полу-идиот, полу-адфокат, ама отличник на випуска. Ха-ха-ха.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари