Слави Трифонов с отговор към Корнелия Нинова

1
Току-що г-жа Нинова категорично се позиционира и към отбора на лицемерите, написа той
Току-що г-жа Нинова категорично се позиционира и към отбора на лицемерите, написа той

Слави Трифонов публикува нов пост в социалните мрежи:

Гледах Корнелия Нинова по bTV. Моят извод от нейното интервю е следният: “Комунист власт и мандат на пуска”.

Току-що г-жа Нинова категорично се позиционира и към отбора на лицемерите. Христо Иванов говори зад гърба й как се е вкопчила във властта и как пак иска да е министър, но тя няма проблем с Христо Иванов, а има проблем с мен. Добре дошла, Корнелия.

Тази вечер лявата г-жа Нинова разговаря с него, с човекът от десницата, който говори нелицеприятни неща зад гърба й и с него ще мисли как да се състави ново правителство. Правителство, уж за спасението на България, а не правителство, благодарение на което г-жа Нинова да запази поста си. Ето я разлика между нея и мен - аз власт на всяка цена не желая.

В петък казах, че напускаме преговорите и че от “Има такъв народ” не се страхуваме да отидем на избори. Г-жа Нинова обаче не иска нови избори, защото демокрацията може да й отнеме много - поста й на вицепремиер.

Тази вечер г-жа Нинова разговаря и с Кирил Петков. Същият Кирил Петков, от когото тя сне доверието си след изгонването на руските дипломати. Сне го обаче за 24 часа. После всичко пак беше точно. В името на властта. Защото видимо за тези хора властта на всяка цена е по-важна от достойнството.

Г-жа Нинова няма да каже лоша дума за Христо Иванов, няма да каже лоша дума и за Кирил Петков, но не защото е голям държавник, а защото единственият й шанс за власт е да се присламчва към ПП и ДБ и някакси да се надява, че ще се сформира управляващо мнозинство на лицемерието.

Общо взето, както г-жа Нинова продава оръжия за Украйна през трети страни, по същия начин

г-жа Нинова иска да остане във властта през трети страни - през ПП и ДБ. Толкоз за г-жа Нинова.

Слави Трифонов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Горе долу
    Фейсбук управителя на държавата!
  • 10
    1
    Нинов
    Нинова кръв повръща, власт и пост не връща. Същата лицемерна ку.ка като Десито Герберова. С чанти и обувки за десетки хиляди, а както ги чуеш..все в името на България мислели и действали. Как няма един бг вариант на Орбан. Само плява в нашата политика и управа.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари