Слави Трифонов: Николай Денков да си подаде оставката веднага

3
Котката, г-н Денков, е Делян Пеевски, а мишките сте вие от “Продължаваме промяната”, заяви лидерът на ИТН
Котката, г-н Денков, е Делян Пеевски, а мишките сте вие от “Продължаваме промяната”, заяви лидерът на ИТН Снимка: Кадър 7/8 TV

Повод за думите на лидера на ИТН стана изява на премиера във Facebook

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов поиска оставката на Николай Денков, след като премиерът днес отправи критики към ИТН във Facebook, където отговаряше на въпроси.

"Сутринта министър-председателят Денков отговаряше на въпроси във фейсбук. На въпросът: “Защо са си позволили да направят коалиция с ГЕРБ и ДПС”?, той отговори с китайска поговорка, която гласи, че няма значение какъв цвят е котката, бяла или черна, важното е да лови мишки. Така е. Само че котката, г-н Денков, е Делян Пеевски, а мишките сте вие от “Продължаваме промяната”. Николай Денков каза също, че ИТН е крайно време да кажат какво всъщност искат. Ще поема отговорност от името на ИТН и ще отговоря, че ИТН искат веднага да си подадеш оставката", написа Трифонов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    3
    Бай Ставри
    Харесва ми, че Слави не го е страх и има смелостта да казва истината. Евала! Голям е!
  • 4
    2
    Образован
    Денков може да става като химик, ама е гола вода като политик. Хич не става за полити
  • -6
    1

    Ало, къде си ти, къде е.. ТОЙ. Балкан разлика, не можеш да се намажеш нито на възпитанието му , нито на образованието му!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари