Скръбна вест за Левски

0
Бисер Хаздай почина на 68-годишна възраст
Бисер Хаздай почина на 68-годишна възраст

Бисер Хаздай почина на 68-годишна възраст

Скръбна вест за Левски и българския футбол. От стадион "Георги Аспарухов" съобщиха, че на 68-годишна възраст внезапно е починал юношата на клуба и бивш треньор Бисер Хаздай.

Като футболист играе за Локомотив София, Академик София, Ботев Враца, Балкан Ботевград и Светкавица Търговище. Дълги години е треньор в Септември София и родния Левски. Работил е и в Китай.

Хаздай е част от последния треньорски екип, правил Левски шампион през 2009 г. Тогава е помощник на Емил Велев. След това поема и ДЮШ на "Герена", където остава до 2012 г.

Опелото пред тленните останки на Хаздай ще се състои от 12:00 часа в църквата в гробищния парк в квартал "Бояна". bTV изказва искрени съболезнования на семейството и близките на Бисер Хаздай.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Талмуда, относно неевреите....
    Ще ви препиша само малка част от нещата които пише в Талмуда за неевреите, да ви стане ясно за какво става въпрос. Ако се съмнявата че не е истина - просто вземете един Талмуд и ще видите. Цитатите са дословни и без никаква промяна: "Само евреите са хора, неевреите не са хора, а гои" (Kerithuth 6b S. 78, Jebammoth 61a) "Неевреите са създадени, за да служат на евреите" (Midrasch Talpioth 225) "Неевреите трябва да бъдат отбягвани дори повече от болни прасета" (Orach Chaiim 57, 6a) "Сношение с неевреи е като сношение с животни" (Kethuboth 3b) "Раждаемостта на неевреите трябва силно да се ограничава" (Zohar II, 4b) "Както заменяш загубени крави и магарета, така трябва да заменяш умрелите неевреи" (Iore Dea 337, 1) "Евреите трябва винаги да се опитват да заблуждават неевреите" (Zohar I, 168a) "Нееврейската собственост е като пуста земя и принадлежи на онзи евреин, който първи я завземе" (Babha Bathra 54b) "Ако двама евреи измамят неевреин, трябва да си поделят печалбата" (Choschen Ham 183, 7) "На всеки евреин е позволено да използва лъжи и лъжесвидетелства, за да разори неевреите" (Babha Kama 113a)
  • -1
    1
    Е-е-е-е-е,
    Нали не очаквате да се разплача заради някакъв четворно ваксиниран чифутин, пукнал поради собствената си глупост? За тях сме просто гои!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари