Скоростта на вятъра в Русенско е 90 км/ч

1
Започва застудяване и дневните температури чувствително ще се понижат
Започва застудяване и дневните температури чувствително ще се понижат

Започва застудяване и дневните температури чувствително ще се понижат

Умерен до силен вятър духа в Русенска и Шуменска област. Според данните на филиала на Националния институт по метеорология и хидрология във Варна скоростта на вятъра в Русенско е 90 км/ч. , в Шуменско близо 65 км/ч, предава БНР. 

В неделния ден над страната бързо ще премине студен атмосферен фронт. В ранните часове за кратко над Източна България за кратко ще се покаже слънцето. Ще е сравнително топло с температури между 15 и 20 градуса.

От запад на изток облачността и вятърът бързо ще се увеличат. Започва застудяване и дневните температури чувствително ще се понижат в сравнение с предходните дни.

Максималните стойности ще са в интервала 18-23 градуса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Много важно ей!
    Нас ни интересува какъв е вятърът в село Нисово. Нали там се пресели (или изгониха от семейното жилище (първото)) най-великият кекс маниак на Управленското тяло. А и в Николово е интересно как е. Тъста и тъщата са от там и езерцето е тяхното(частното). Абе голям КЕКС Празник е в Русе последните години. Всеки пече Кексове и ръга реотана у фурните на Колежките си. Бенгаззкият тигър е първа кекс шпага.
  • 4
    1
    Моя милост
    Тя разрешената максимална скорост за движение по републиканската пътна мрежа е 90 км./ч. с изключение на магистрала.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари