Дъжд от запад на изток идва в сряда

1
В средата на новата седмица нахлува поредна доза студ
В средата на новата седмица нахлува поредна доза студ

В средата на новата седмица нахлува поредна доза студ

В последния ден на седмицата студеният северозападен вятър ще остане осезаем почти в цялата страна и едва късно следобед скоростта му ще намалее, най-късно в планините, предава NOVA. Денят ще е слънчев в Западна и с повече облаци следобед в Източна България. Дневните температури - между 8 и 13 градуса.

Кулминацията на настоящото нахлуване на студ ще е в понеделник призори, когато термометрите отново ще показват около и малко под нулата. Първите два дни на седмицата обаче ще са приветливи и слънчеви следобед с температури, които във вторник отново ще достигнат стойности около и малко над 15 градуса.

Сряда и четвъртък са дните, в които се очаква над Балканите да нахлуе поредна доза студ. В сряда ще завали от запад на изток дъжд. С падането на температурите вечерта, в планините, по високите места на Западна България и тук-там в Предбалкана и Лудогорието ще има мартенски снеговалежи. Студеният фронт ще премине и с по-силен студен вятър.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари