Скандално известно столично училище отново се прочу с бой между ученички

0
Момиче на 14 получи сътресение и си глътна езика, след като бе набито от своя съученичка
Момиче на 14 получи сътресение и си глътна езика, след като бе набито от своя съученичка Снимка: Shutterstock

Момиче на 14 получи сътресение и си глътна езика, след като бе набито от своя съученичка, която живее при приятелка, вместо с родителите си. Жестокият побой се е разиграл във вторник в час по физическо в столичното 28 СОУ, написа "24 часа".

Мелиса и Любомира от 7 "А" клас се скарали заради момче, в което и двете били влюбени. Любомира налетяла на бой и ударила няколко пъти съученичката си пред погледите на учителите по физическо. Разтървала ги тяхна съученичка, която завела набитата си приятелка в дома си. Там Мелиса си глътнала езика и само бързата намеса на възрастен я спасила. 

Детето било откарано в 3-та Градска болница, но си глътнало езика. Лекарите, обаче били наблизо и го извадили. От жестокия побой Мелиса е с мозъчно сътресение и комоцио, има и травма на челюстта. 

Любомира ще бъде преместена в друго училище, каза класният на двете момичета. Знаем, че има семейни проблеми и живее при своята приятелка от 7 "Б " - Александра, добави мъжът. 

Майката, извадила езика на Мелиса пък се оплака, че сестрата на Любомира я заплашва. Дори пусна звукозаписи на заканите, които каката отправя към нея.

Това е вторият път в който се бият две ученички от 28 СОУ. Преди около месец и половина две момичета качиха във фейсбук как зверски събличат и налагат момиче, а поводът отново бе момче.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари