Скандал с полуфинала България - Франция

1
Дублираха билетите за мача в „Арена Армеец“
Дублираха билетите за мача в „Арена Армеец“

Сериозен скандал с билетите за полуфинала от Европейското първенство по волейбол между България и Франция е на път да избухне. Много е вероятно утре да има дублаж на билети и места в залата и да се създаде напрежение между феновете, пише BIG5.

Вчера сайтът „тикетпортал“ се срина и феновете на успяха да се сдобият с ценните пропуски. Официалната версия бе, че това е станало заради претоварване, но истинската причина е съвсем различна. Интересното е, че сайтът и касите на Арена Армеец са продавали едни и същи билети, без да има комуникация между двете страни, разкриха хора от залата пред BIG5. Подобен случай е имало и по време на четвъртфинала с Германия, но тогава положението е било овладяно навреме. Сега нещата са излезли извън контрол заради огромния интерес и опашките пред касите на „Арена Армеец“. Поради тази причина умишлено е бил спрян сайта „тикетпортал“. Въпреки това са били продадени стотици билети, който са за едни и също места в залата.

От 20,45 часа утре България излиза срещу Франция в спор за място на финала. В залата ще има над 13 000 души, а пред залата също се очаква да има десетки фенове на волейбола, който да гледат мача на огромна видеостена.

Източник: BIG5
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари