Симеон Лютаков номинира снимките от фотоконкурса "Запази духа на Русе"

0
Симеон Лютаков номинира снимките от фотоконкурса "Запази духа на Русе"

33 автори с 82 снимки ще продължат участието си във втория кръг на фотоконкурса „Запази духа на Русе“.

Фотосите ще бъдат показани в изложба в кафе-библиотека ВН, а откриването й е на 1 септември от 18 часа. Номинацията беше направена от 153 снимки на 38 автори, които се включиха в първия кръг на конкурса. Селекцията е дело на жури, с председател известният актьор и фотограф Симеон Лютаков и членове Габриела Стефанова, председател на Дружеството на журналистите - Русе, Диана Ковачева от Клуба на дейците на културата и Даниела Бюрова, шеф на звено "Туризъм" в ОП "Русе арт".

Всички номинирани автори продължават във втория етап на конкурса, когато ще бъдат определени победителите според броя на гласовете, които получат. Гласуването ще става онлайн в сайта на фондация "Русе - град на свободния дух" в периода от 1 до 30 септември. Освен обявените първа, втора и трета награда, организаторите решиха да бъдат дадени още 3 награди - на журито, на кафе - библиотека ВН и на звено "Туризъм".

Фотоконкурсът се реализира по идея на Дружеството на журналистите-Русе към Съюза на българските журналисти с финансовата подкрепата на общинската фондация "Русе - град на свободния дух" и на кафе-библиотека ВН.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари