Силвия Митева слага край на състезателната си кариера

0

Днес, 18.06.2014 г., в Заседателна зала на Общината се проведе пресконференция по повод бенефиса на Силвия Митева. Спектакълът „Силата на любовта“, организиран от спортен клуб „Акро“, ще се състои на 21 юни от 19 часа в „Канев център“ на Русенския университет.

Известната русенска гимнастичка сподели, че любовта винаги е била движеща сила в нейния живот и затова спектакълът ще протече под надслов „Силата на любовта“. Датата 21-и също не е избрана случайно. Символ е на кариерата на състезателката по художествена гимнастика, която продължи точно 21 години. На срещата с медиите днес майката на Силвия и нейн личен треньор Силвия Митева каза, че в живота на всеки един спортист идва момент да каже край. Бенефисът е един достоен начин за завършване на кариерата й и е съвсем нормално това да се случи в Русе, родният град на Силвия, където е направила първи стъпки като гимнастичка в спортен клуб „АКРО“.

От своя страна кметът на Община Русе г-н Пламен Стоилов заяви, че му е малко тъжно да говори за бенефис на нашата изтъкната гимнастичка, но в същото време човек трябва с достойнство да слиза от най-високото стъпало, на което се намира. „Силвия и нейната майка са ни дали повод за гордост в най-тежките години на художествената гимнастика. Успяха да се преборят с най-добрите. Това е достойно за уважение. Надявам се с техния личен пример все повече деца да се върнат в залата и да се занимават с най-красивия спорт. Прекланям се и благодаря от името на Община Русе, спортната общественост и като гражданин за радостта, която ни е дала Силвия“ заяви кметът Пламен Стоилов. Той подари на шампионката ни картина на известен русенски художник.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари