Сигнализираме Министерството на енергетиката при неполучени компенсации за тока

0
Компенсирането на потребителите заради високите енергийни цени продължава и в момента, уточняват от Министерството на енергетиката
Компенсирането на потребителите заради високите енергийни цени продължава и в момента, уточняват от Министерството на енергетиката

Ако даден потребител не е получил дължимата му компенсация, може да подаде сигнал до Министерството на енергетиката като попълни специална бланка

Към сигнала трябва да бъде приложена сканирана фактура за съответния месец и последно издадена фактура от доставчика. Енергийното министерство се ангажира да направи проверка на всеки отделен случай. Сигналът трябва да бъде изпратен на имейл адрес е[email protected].

Компенсирането на потребителите заради високите енергийни цени продължава и в момента, уточняват от Министерството на енергетиката. Компенсациите се отразяват като намаление на дължимите суми за декември и януари по фактурите, които клиентите получават през месец февруари. Компенсации за електроенергия се полагат на всички представители на бизнеса, а за природен газ – на битовите клиенти. Конкретните суми се изчисляват спрямо потреблението на всеки клиент. Тези суми трябва да бъдат посочени на отделни редове във фактурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари