Сигнал за сборище на наркомани в квартал "Чародейка"

3

Общинският съветник Дилян Саманджиев изпрати сигнал до кмета на Община Русе Пенчо Милков за локално сметище и сборище на наркомани в квартал "Чародейка ЮГ" в Русе.

"Това е едно малко локално сметище и сборище на наркомани. Децата играят на метри от това място, а и да не споменавам, че част от хората го използват за тоалетна. Живущите казват, че когато са им отворени прозорците се разнасят най-различни миризми! Желанието на живущите е да се премахнат дърветата и там пак да си стане площадка'', заяви той.

Публикуване сигналът без редакторска намеса:

ЧРЕЗ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – РУСЕ

ДО

ПЕНЧО МИЛКОВ

КМЕТ НА ОБЩИНА РУСЕ

Сигнал

От Дилян Саманджиев

Общински съветник

Относно: Зелената площ зад блок №209, кв. Чародейка-юг.

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН МИЛКОВ,

Получих сигнал от русенци, които живеят в блок 209, че от години са подложени на различни неприятни гледки в задните прилежащи площи на блока. Зад блока се намира една зелена площ,която е обрасла с дървета.В продължения на години там се събират различни хора,които имат непристойно поведение ,а и по думи на живущите използват забранени субстанции.Има остатъци от различни опаковки, бутилки, блистери от лекарства,спринцовки и част от този терен е превърнат в тоалетна.Желанието на живущите е да се премахнат тези дървета,за да може тази част да се изчисти и да стане поляна. Понеже се надяват,че по този начин ще престанат тези набези от неадекватни хора,които стават пред очите на децата им,понеже там има и люлка,но тя нарочно е махната,за да не виждат тези неприятни сцени.

Прилагам и снимки към сигнала.

С уважение,

Дилян Саманджиев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари