Сигнал за продукт с три различни етикета в русенски магазин

3

Клиентът се оплаква също, че продуктът е лепнел

Сигнали към БАБХ за храни със съмнително качество са постъпили в платформата на Helpbook.info.

В платформата е получена молба от София за проверка на хранителен обект с твърдение за всякаква липса на хигиена. Предлагат се тестени закуски, които продавачът подава с ръка без ръкавица, като не се притеснява да пипа пари и всичко, което му е нужно.

Към същата институция е получен сигнал и от Русе. Клиент е забелязал месни изделия, изложени на витрина в голяма търговска верига, които били с няколко етикета.

"На опаковката имаше различни етикети с различна информация за цени и дати. Другите разфасовки на рафта изглеждаха по същия начин. При отваряне на закупения продукт той лепнеше", пише в сигнала, кръстен "Заблуда на клиента".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    3
    Няма смисал
    По-тъпа верига от това СВА едва ли има!!!! Преетикират стоки, продават мухлясъл кашкавал, нямат персонал, от 7-8 каси работят 2 и опашките стават адски, не махат промоционалните етикети от предни седмици и ги продават на високите цени, по-мудни и бавни касиерки не съществуват, в магазина за цигари няма продавач,щото пак пестяг от персонал и касиерката на каса тича да продава та, когато има клиент, хората от опашката висят и чакат, управителят тича насам натам да зъпълва дупки.......в общи линии ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ, а забравих и топлата витрина с бавноразвиващата продавачка и т.н и т.н!!! Единствено адмираци за РИБНИЯ ЩАНД...., АКО ОСТАНЕ САМО ТОЙ !!!!
  • 13
    2
    Рени
    Още ли има хора, които пазаруват от тази верига? Преди много, много години Халите бяха еталон за качество и количество. Сега е пълна леш.
  • 11
    1
    Alèx
    Един работник храни три говеда от държавната ад министрация и чета МАН ГАЛИ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари