Сигнал за бомба в Гимназията по туризъм в Русе

9
Всички ученици са евакуирани
Всички ученици са евакуирани Снимка: Кик 13

Всички ученици са евакуирани

Сигнал за бомба е получен в училище в Русе тази сутрин, съобщава Кис 13.

Става въпрос за Професионалната гимназия по туризъм, като по първоначална информация обаждането е получено около 10:00 часа.

На мястото са изпратени екипи на полицията, които извършват огледи за евентуално наличие на взривни устройства.

Всички ученици са евакуирани своевременно от сградата на учебното заведение, като към момента те се намират на паркинга на строителния хипермаркет, който се намира в съседство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -10
    9
    Табан
    Лапетата не им са учи пускат феик новини
  • -6
    8
    до 2
    По него време не беше проблем да се пуши и в самолета. А някои сигурно си спомнят и времената, когато се пушеше в болниците. Е, онези времена са отминали, надявам се безвъзвратно.
  • 12
    7
    Турист
    Това да се пуши и да се хвърлят фасовете на тротоара около училището си е моделно от много години. Сега новата мода е ученички от Гимназията по туризъм да се хващат с ромски момчета. Основателка на тази мода е Яни Александрова.
  • -2
    6
    До 5
    Троле, Роска е кадър на МВРО=ОПГ ГРОБ=ДПС! Никой не може да я пипне! Да, некадърна и проста е, но те такива назначават в администрацията. Важното е да са послушни на "господарите"!
  • -1
    5
    Мууууууу
    Кравата Росица Георгиева от РУО веднага да вземе отношение лично! Ако не желае, нека прати на проверка своята служителка, която е дъщеря на шефката на гимназията по туризъм. Ха ха ха ха! Ха ха ха ха ! Свински черва на връзки
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари