Росица Георгиева: Няма повод за притеснения!

4
Учебните занятия ще започнат нормално. Проверките на полицията за бомби приключиха
Учебните занятия ще започнат нормално. Проверките на полицията за бомби приключиха Снимка: Русе Медиа

Сигналите за бомби са проверени, заяви началникът на РУО - Русе

Сигнали за бомби са подадени за училища в Русе и страната. Още от рано сутринта, доста преди началото на учебните занятия, екипи на полицията са започнали действия за проверка според процедурата, потвърди началникът на РУО - Русе д-р Росица Георгиева, предаде Русе Медиа.

Тя успокои ученици, родители и персонал, че няма повод за притеснение. РУО оказва съдействие на органите на реда.

Проверка на място на Русе Медиа показа, че към 7:30 часа работата на полицията е приключила и учебните занятия ще започнат нормално. Така учениците ще имат редовни часове и няма да се попречи на оформянето на срочните оценки.

По-късно се очаква и официална информация от полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    Русчуклия
    Най- високо стои Партядрото - то контролира дейността на редовите управленци / Голдщайн/ НЕВЕЖЕСТВОТО Е СИЛА ! / Ерик Блеър/ " Четири крака да , два крака не" .
  • 25
    2
    Русенци до медията
    "Дунав мост" моля спестявайте ни снимката на това недоразумение на природата. Знаете, че всички русенци са отвратени от тая дебела и тъпа кранта, която обиколи всички партии, само и само да маже филията с мас. Отвратени сме .... останалото е без значение!
  • 30
    1
    Offfff
    Да бе, защо да се притесняват хората, ти от спокойствие направи това телосложение и смени няколко партии, но от МОН останаха слепи за "чудните" ти дела.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари