Ще продължа да се боря за талантливите деца на България!

1
Този мач бе една голяма стъпка към осъществяването на мечтите ми!
Този мач бе една голяма стъпка към осъществяването на мечтите ми! Снимка: Lap.bg

Димитър Бербатов не скри задоволството си от постигнатите резултати след края на благотворителния мач, който неговата фондация организира съвместно с Луиш Фиго.

В ефира на БТВ той сподели, че ще му трябват няколко дни, за да осъзнае случилото се. Нападателят добави, че днешният двубой е крачка напред, но целите му са много по-високи и той ще продължи да се бори за талантливите деца на България.

"Все още не мога напълно да осъзная какво се случи. Това е една голяма стъпка към осъществяването на мечтите ми за фондацията и бъдещето на талантливите ни деца. Целта ни бе да съберем колкото се може повече дарители на стадиона, за да видят всички колко талантливи деца имаме и как ги награждаваме", каза Бербатов.

"Винаги се стремя към повече. Следващият път ще се постараем да се представим още по-добре. Може пак да организираме благотворителен мач в България, но може и да го проведем в чужбина. Надявам се всички да са изпитали наслада от двубоя."

"Футболистите са доволни от посещението си в България. Всичко те заслужават благодарност, защото се съгласиха да дойдат без да искат нищо в замяна", уточни голмайстор номер 1 на страната ни.

Относно бъдещето на кариерата си той заяви: "Сега ще отделя малко време на семейството ми, след което ако има реални оферти от клубове ще ги обмисля."

Източник: Бтв
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари