Ще колабира ли градският транспорт във Варна заради заразени с КОВИД шофьори?

0
„От 350 водачи, 27 са болни, 10 от тях са с потвърден COVID-19, 10 са с инфекциознни летни вирусни заболявания, а 7 са с други заболявания”, коментира инж. Злати Златев - изп. директор на „Градски транспорт" - Варна
„От 350 водачи, 27 са болни, 10 от тях са с потвърден COVID-19, 10 са с инфекциознни летни вирусни заболявания, а 7 са с други заболявания”, коментира инж. Злати Златев - изп. директор на „Градски транспорт" - Варна Видео: NOVA

От общинското дружество се притесняват от недостиг на кадри

Ръст на заразените с COVID-19 шофьори в градския транспорт във Варна. От общинското дружество се притесняват от недостиг на кадри, тъй като няма кой да замества заболелите, предава NOVA.

От 350 водачи, 27 са болни, 10 от тях са с потвърден COVID-19, 10 са с инфекциознни летни вирусни заболявания, а 7 са с други заболявания”, коментира инж. Злати Златев - изп. директор на „Градски транспорт" - Варна.   

По думите му не се очаква промяна в разписанията на градския транспорт, но е възможно да има затруднения в сутрешните часове. „Когато някой се разболее през нощта и научим сутринта, ни е необходимо технологично време, за да намерим негов заместник”, добави Златев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари