БМВ без регистрация "изгоря" на булевард "Липник"

5
Образувано е бързо производство по случая
Образувано е бързо производство по случая Снимка: МВР

Образувано е бързо производство по случая

На 13.06.2023 г. около 18:40 часа в гр. Русе на бул. Липник екип на сектор "Пътна полиция" е спрял лек автомобил БМВ 750, управляван от русенец.

При последвалата проверка е установено, че поставените на колата табели с търговищка регистрация са издадени за друг автомобил с марка „Шевролет“, а БМВ-то не е регистрирано по надлежния ред.

Пътните полицаи са съставили на водача три акта за констатирани нарушения, материалите по случая са предадени на разследващ полицай и е образувано бързо производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    Ддфффф
    Иьмет мръсен.Вземете му колата,книжката,да плати солидна глоба.Мислят се за велики.Дано естествения подбор влезе в сила,защото закони няма!!!!!
  • 11
    2
    също в лондон
    летят със електрическите тротинетки, блъскат и убиват хората, всеки ден умират хора от престъпления, най-вече наръгвания с нож, толкова много пясъчни маймуни - измет от северна африка и близкия изток има там, че истинските англичани са малцинство - гледаш онея боклуци облечени в черни чаршафи от горе до долу може би някои неща с англия са по-добре, ама да ми ги даваш за пример, сякаш те са най-успелите в справянето с престъпността е тъпо, англия вече е на 50% умряла от имигрантска измет, още някоя друга година и прогресивните англичани ще се бият в главата за прогресивността си... целия западен свят ще бъде унищожен от пясъчните маймуни и морален гнет, даже България и балканския полуостров ще почнат да изглеждат като хубави места за живеене в близките 10 години понеже никакви имигриращи пяъсчни маймуни не искат да идват тук.
  • 17
    1
    в Лондон
    В Лондон ще караш без номера или със фалшиви ? Грабват ти колата със паяка и ако се дървиш отива директно на скраб за претопяване. Тук в България все още не са затегнали гайките и населението си мисли , че винаги ще си развява байрака. Да, ама не.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари