Шофьор помете дърво на тротоар в Каблешково и избяга

0
На мястото на инцидента минути по-рано е имало майки с деца
На мястото на инцидента минути по-рано е имало майки с деца

На мястото на инцидента минути по-рано е имало майки с деца

Катастрофа в град Каблешково. На зрелищните кадри се вижда как автомобил, движещ се с висока скорост, се качва на тротоар, като помита циментови колчета и дърво. Шофьорът не успява да вземе завоя поради несъобразена скорост. Видеоклипът е от охранителна камера в района, предаде NOVA.

Хората, които ни сигнализираха, разказват, че на място минути по-рано е имало майки с деца и че шофьорът е избягал след инцидента. Жителите на града искат мерки и обезопасяване на участъка, обмислят и протестни действия.

По преценка на Петър Жечев, който засне и изпрати клипа, шофьорът е карал с поне 100 км/ч. „Доколкото нам не е от тук, от съседно село е. Знае се кой е”, каза в ефира на „Здравей, България” той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари