Шофьор на камион загина на пътя Карнобат - Айтос

0
41-годишният мъж е загинал на място
41-годишният мъж е загинал на място Снимка: МВР - Бургас

41-годишният мъж е загинал на място

Шофьор на камион е загинал на място при катастрофа на пътя Карнобат - Айтос. Инцидентът е станал около 12:00 ч. днес. Зад волана на тежката машина е бил мъж на 41 години от карнобатското село Крумово градище, уточниха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Бургас, предаде БТА.

Влекачът с полуремарке „Ивеко“ се е обърнал край пътното платно. Към момента не се налага затваряне на пътя. Очаква се на място да бъде изпратена тежка техника, с която машината да бъде изтеглена.

Към този момент причините за пътния инцидент се установяват от полицията на място. Трафикът в района се осъществява нормално.

По данни на МВР през изминалото денонощие в страната са станали 25 тежки катастрофи, при които е загинал един човек, а 32-ма души са пострадали. От началото на октомври загиналите при пътни инциденти в страната са 31, а ранените - 702 души.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари