Шофьор без книжка отказа проверка за наркотици в село Долно Абланово

1
33-годишният русенец е спипан зад волана на „БМВ Х5“
33-годишният русенец е спипан зад волана на „БМВ Х5“ Снимка: БТА / архив

33-годишният русенец е спипан зад волана на „БМВ Х5“

Нередовен водач е установен вчера в село Долно Абланово при проверка от служители на Второ РУ.

Около 11:20 часа 33-годишният русенец е бил спрян на кръстовище с селото, докато е управлявал „БМВ Х5“ и при последвалите полицейски действия е станало ясно, че кара без книжка, тъй като свидетелството му за управление на МПС е отнето по административен ред, съобщиха от ОД МВР - Русе.

Водачът е бил поканен да му бъдат извършени проверки с технически средства за алкохол и наркотици, първата е била отрицателна, но втората мъжът е отказал да направи.

Случаят е документиран по административен ред, като на водача са съставени и съответните актове по ЗДВП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    10
    До Колчо
    Милицията щеше да те смаже от бой "едно време" само така защото може. Сега има закони, ред и дисциплина! Може нищо да не съм взел/пил, но никой нагляр не може да ме накара да дам нещо, което си е мое и нямам желание да дам! Ако не ти харесва заминавай у СатрапиZZстан! Там все още инакомислещите ги самоубиват по всякакви начини! Анадънму? :)
  • -1
    9
    Николай
    Едно време милицията знаете ли кога щеше да ви "покани" за проба с дрегер или дрога?! Аз не мога да разбера, защо я оставиха тази вратичка в закона . Щом отказваш тест, значи си употребил и биваш изправен на съд!
  • 3
    8
    LOL
    Много ясно. Тестовете за наркотици които ползва МВР-то дава 50% отклонения. За това полицаите отказаха да ги тестват, че повечето им тестове се оказаха положителни. Освен това теста може да бъде манипулиран елементарно лесно към положителен от полицаите. Тестват без ръкавици, пипат го и не се знае какво са пипали преди това. Много внимателно наблюдавайте процеса от изваждането на теста до употребата му. Ако имате съмнения за манипулация накарайте полицая да се тества пръв с този тест и изисквайте нов. Само пеленачетата не са разбрали какви индивиди има сред полицаите.
  • 4
    7
    До тъпаците
    И как точно ще ме накара някой НАСИЛА да дам каквато и да е проба без мое съгласие? Не употребявам наркотици и алкохол, но не ми харесва някойси да ме кара нещо против волята ми насила! Айде у лево! :)
  • 7
    6
    Русенец
    Абе кой не знае Лидка с фалшивия ТЕЛК дето лъже на ляво и дясно че е болна!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари