Седмичен хороскоп за 8 - 14 април 2019

1
Виж седмичния хороскоп за всички зодии
Виж седмичния хороскоп за всички зодии

Новата седмица ще ни предложи нови възможности. Някои представители на зодиака ще се радват на любовни емоции, други на финансови успехи.

Повече вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Ще ви направи впечатление, че интересът към вас нараства с всеки изминал ден. Не се безпокойте да се сближавате с хора, които търсят компанията ви. Реагирайте любезно без да скъсявате прекомерно дистанцията. Романтичните преживявания ще са въпрос на личен избор.Ще се сетите за повече от един начин, чрез който да се справите с финансовите си проблеми.

Споделете вариантите с близките си. Първоначално ще се изненадат, а след това ще ви помогнат да вземете най-правилното решение. Допълнителният положителен ефект ще е, че ще изгладите конфликтите си с тях.

Отношенията на работното място на моменти ще са доста напрегнати. Някой открито ще изрази неприязънта си към вас. Не се конфронтирайте директно, нямате полза от още врагове.

Телец

Със сигурност ще имате възможност да получите допълнителни финансови постъпления. Не бързайте да ги харчите, заделете си резерв. Прегледайте офертите за ранни записвания за лятната отпуска. Ще разполагате със средства за капаро и е добре да потвърдите избора си.Текущите занимания няма да ви затруднят по никакъв начин.

Почти през целия период ще сте в благоприятна позиция да си осигурите развлеченията, които предпочитате. Близките ви ще са доволни от това, че се проявявате от към най-добрата си страна и ще ви обградят с искрените си грижи. Емоционалното ви състояние е стабилно. Анализирайте пропуските си и помислете какъв е начинът да не ги повтаряте.

Близнаци

Преживяванията през тази седмица ще са предимно обнадеждаващи. Стар приятел, с когото преди време сте имали някакви противоречия ще ви потърси с идеята да подобрите отношенията си. Приемете протегнатата ръка без да коментирате случката. Не давайте пари на заем дори на хора, на които имате абсолютно доверие. Заради незначителна сума ще си развалите приятелството.

Обстановката ще е спокойна както у дома, така и на работното място. Работата ви ще е по-сложна от обикновено, но почти изцяло екипна. Приносът ви ще бъде забелязан и високо оценен. Не разчитайте на динамика в любовните емоции. Събитията ще са предвидими и в същото време тонизиращи.

Рак

По препоръка на стари приятели или предишни колеги ще ви потърсят с предложение за нова, допълнителна или краткосрочна работа. Не отговаряйте веднага, защото под напора на емоциите със сигурност ще дадете грешния отговор. Осигурете си малко време за обмисляне, следвайте логиката си в съчетание с интуицията. Със сигурност ще се сетите за правилния начин.Разпределете програмата си през тази седмица така, че да си осигурите лично време.

Погрижете се за външния си вид, променете леко имиджа. Ефектът ще е светкавичен. Колегите ще ви се радват, ще приковете вниманието на предпочитана от вас личност. Началото на нова любовна връзка е пряко свързано с поведението ви. Малко повече инициатива изобщо няма да ви навреди.

Лъв

Поредица дребни несполуки ще постави на сериозно изпитание издръжливостта ви. Без затруднения ще се справите с текущата работа, но разни битови аварии и отказ на техниката ще създават пречки. Вероятно ще са свързани с домашното оборудване, автомобила ви, компютъра, телефона. Не търсете особени причини, защото такива няма. Приемете, че просто понякога се случва и такива неща.

За щастие, ще имате „утешителна награда“. Любовните отношения ще са извор на радост. Дори да сте минали през някакви критични периоди с любимия човек, те вече са останали в миналото. Ще ви е доста по-трудно да намерите общ език с колегите, но ако спазвате правилата и не надвишавате правомощията си няма да се стигне до сериозни сблъсъци.

Дева

Без никакви съмнения през тази седмица можете да заложите на творческия си потенциал. Ще подреждате ангажиментите според личните си предпочитания. Събитията ще са динамични, срочните или спешни задачи ще са няколко, но организацията на изпълнението им ще зависи изцяло от вас. Заемете се първо с онези, за които не ви е нужно чуждо участие. Междувременно ще си набавите ресурси за всички останали.

Докато вие се занимавате с текущите си задачи, околните сякаш по команда ще се опитват да ви зарадват и да ви осигурят добро настроение. Неочаквани подаръци, покани за интелектуални развлечения, кратки но запомнящи се пътешествия, всичко това ще ви дойде просто на готово. Наслаждавайте се, но спокойно. Поведението ви трябва да е умерено, без елементи на самонадеяност. Освободете се от ненужните, но използваеми вещи. Ако участвате в благотворителни акции, направете го от сърце.

Везни

На моменти може да се чувствате като аптекарска везна, поставена на място, където духа силен вятър. През тази седмица често ще попадате в неясни ситуации. Ще ви е трудно да си обясните логиката им, да прецените реакциите си. Ще имате чувството, че разговаряте с околните на различни езици. Дори за дейности, които са ви абсолютно познати може да се усещате като човек, който не е съвсем на мястото си. Овладейте емоциите, причините за тази тревожност скоро ще отминат.

По-сериозните неприятности ще са свързани с брачния партньор или любимия човек, ако все още не се намирате в постоянна връзка. Споровете ви ще са доста чести, при това без съществен повод. Всеки разговор ще завършва едва ли не с уговорки за раздяла. Не приемайте тези противоречия твърде на вътре и не страдайте излишно. Повечето хора преминават през такива периоди и след време разбират, че те са били полезни за връзката им.

Скорпион

Ще ви е много полезно, ако комбинирате проницателност с наблюдателност. През тази седмица неясните ситуации ще са свързани с любимия човек. Може да се държи непредсказуемо, да проявява капризи, да не обръща внимание на мнението ви… изобщо, като цяло да ви е трудно да си изработите подходяща тактика за действие.

Ако запазите спокойствие, въздържате се от остри спорове и проявите разбиране, бъдете сигурни, вие ще сте печелившата страна. Ако настоявате на своето и се опивате да налагате аргументите си (колкото и да са логични), то крайните резултати най-вероятно няма да ви зарадват.

По отношение на бизнеса или професията ви, нищо ново няма да се случи. Подходящ момент да разнообразите ежедневието, ориентирайки се към творческите си замисли. Ще разполагате с достатъчно време за хобито си и с достатъчно възможности да развихрите въображението си. Експериментирайте в тази насока. Дори да не постигнете крайната си цел ще си създадете по-ясна представа за нивото на възможностите си.

Стрелец

Моментите на напрежение ще са свързани с професионалните ви изяви. Не е изключено умората да ви обхваща много по-бързо от обикновено. Едната причина е нестабилното време, честата и рязка промяна на температурите. Другата е необходимостта да се съобразявате външни фактори, които макар и за кратко, ще влияят върху организацията на работа. Във възможностите ви е да овладеете ситуацията. Излизайте по-често на чист въздух и общувайте с хора, с които имате общи интереси.

Присъствието ви на публично мероприятие ще се окаже повратна точка в ежедневието. Ще се запознаете с личност, която ще ви извади от зоната на спокойствието. Ако не сте обвързани, то може да се окаже, че най-после сте попаднали на подходящия спътник в живота. В случай, че сте във връзка е много вероятно да ви налегнат тежки мисли за смисъла на отношенията ви. Да решите, че връзката ви е загубила страстта си и е време да я прекратите. Каквото и да ви хрумне, препоръката е да избягвате прибързаните решения.

Козирог

Разчупването на динамичния стереотип ще е свързано с личните отношения. В ежедневието ви ще нахлуе човек, който ще остави дълбока следа в съзнанието ви. Не е задължително отношенията да са заредени с романтични чувства. Може да става дума и за много добро професионално сътрудничество, което да ви накара да повярвате в себе си и да разгърнете по-пълно възможностите си.

Идеята за скъпа покупка ще ви направи много по-пестеливи. Ще успеете да придобиете желаната вещ през втората половина на седмицата, когато ще получите допълнително финансово постъпление. Няма да е голямо, но ще е достатъчно, за да го прибавите към наличностите си и да закупите каквото сте си наумили.

Придобивката ще зарадва не само вас, а и членовете на семейството. Завършекът на приятните емоции ще е свързан с посещение на приятел от далече, когото не сте виждали от няколко години.

Водолей

Не може да се твърди, че настроението ви през тази седмица ще е в най-добрия си вариант. Много по-често ще сте мрачни, отколкото усмихнати, при това без да има видими причини за такъв песимизъм. Предположенията ви за крайния резултат от една или друга работа ще варират от: „дано да стане“ до „май няма да се получи“. Намалете контактите до санитарния минимум. Общувайте с хора, които ви окуражават и проявяват разбиране към тревогите ви.

Имате нужда от тишина и спокойствие. Преценявайте обективно състоянието си сутрин, след като се събудите. Ако се чувствате отпаднали веднага след ставане от сън, разпределете времето си така, че да походите малко пеша преди работа или поне в обедната почивка. Слушайте релаксираща музика, ще стабилизира психическото ви равновесие. Дайте възможност на близките да покажат съпричастността си. Те ще се чувстват полезни, а вие ще се отървете от някои досадни задължения, макар и за кратко.

Риби

Много нови хора ще гравитират около вас през тази седмица. Не ги отблъсквайте, дайте им възможност да ви разкажат за себе си, да споделят стремежите си. Бързо ще прецените с кои от тях връзките ви ще продължат плодотворно и кои съвсем скоро ще поемат по пътя си без никакви последствия. Магнетични сте, дори и да не го осъзнавате, внушавате доверие и предразполагате към откровеност.

Някои от текущите задачи ще ви се сторят доста сложни или ще решите, че не сте достатъчно подготвени за тях. Не се отказвайте. В състояние сте да се справите, ако разпределите времето си оптимално и проектът на отделни по-малки етапи. След като си изясните алгоритъма на работа ще успеете да сформирате и екип. Резултатите няма да са свързани с допълнително заплащане, а със стабилизиране на позициите и повишаване на авторитета ви.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Вратата ми винаги е отворена за вас. Излизайте...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари