Седмичен хороскоп за 16 - 22 декември 2019

0
Виж седмичния хороскоп за всички зодии
Виж седмичния хороскоп за всички зодии

Овен

През по-голямата част от периода ще сте доста раздразнителни. Причината е единствена и се нарича „умора“.

В желанието си да направите всичко, което сте набелязали няма да усетите как сте стигнали до сериозно изтощение. Не си го причинявайте точно преди празниците.

Разпределете времето си така, че да ви остане и за избор на подаръци, и за удовлетворяване на духовните ви предпочитания, а и за срещи с приятелите. Много малко е нужно, за да си осигурите стабилно добро настроение.

Най-лесният начин да се справите с текущите тревоги и да ги споделите с любимия човек. Усещането за съпричастност ще активира въображението ви.

Телец

В благоприятна позиция сте и ще успеете да си създадете перфектна организация. Освен с текущите ще се справите и с непредвидено изникващите задължения. Бързата мисъл и гъвкавата реакция ще ви улеснят, когато се налага да вършите няколко неща едновременно.

Не прекалявайте с разходите. Празниците наближават, но цената на подаръците не е само в паричната им стойност, а и в чувството, с което ги избирате и поднасяте.

По време на празници трапезата е отрупана с вкусни ястия, а вие принципно сте предразположени към напълняване.

Движете се интензивно, за да избегнете натрупването на излишни килограми и да поддържате тонуса си.

Близнаци

Почти на финалната права сте за тази година. Проявете наблюдателност. На работното място почти ежедневно ще се водят разгорещени дискусии на тема „заслуги“.

Овладейте емоциите и се постарайте да прокарате собствената си тактика. Ако имате желание да смените позицията или отдела, в който работите, сега е моментът да го направите.

Помислете дали не е време да се отървете от ненужното, което е натрупано във вид на вещи, предмети или връзки. Да отделите важното от маловажното, полезното от вредното.

Ще укрепите здравето си както във физически, така и в психически аспект.

Рак

Ще се почувствате изключително доволни от себе си, ако успеете да изгладите съществуващите към момента конфликти.

Започнете с най-старите и най-дълбоките, независимо дали са свързани с колеги, роднини или любимия човек. Приемете факта, че всеки има своя гледна точка, омекотете тона и бъдете готови за отстъпки.

Опитайте се да направите така, че „и вълкът да е сит, и агнето цяло“. Търсете нестандартни варианти.

Фактът, че сте „разбутали черните облаци“ ще ви зареди с оптимизъм и добро настроение за празниците.

Лъв

Нещата ще се случват лесно, ако сте максимално последователни и поддържате еднакво темпо на работа. Подхождайте към обичайните си занимания прагматично и обмислено. Не се разсейвайте с грижи, към които нямате пряко отношение.

Ограничете контактите само до хора, с които имате общ език и не ви натоварват с измислени проблеми.

Създайте дистанция между себе си и присъстващите, ако посещавате коледни партита и други увеселителни мероприятия. Не е изключено да се опитат да ви въвлекат в интрига.

Не надавайте ухо на клюки и се въздържайте от откровения, свързани с личния ви живот.

Дева

Приближаването на празниците разпръсква около вас усещане за вълшебство. Заниманията, свързани с тях, колкото и да са незначителни, ви зареждат с добро настроение, въображение и оптимизъм.

Връща ви в приказните дни на детството, когато от светлинките на елхата се раждаха мечти за подаръци и приказни пътешествия.

Започвайте деня с неща, които ви харесват, за да се справите по-лесно с онези, които ви отегчават. Отделяйте време за кратка разходка всеки ден. Дори времето навън да е мрачно, празнично украсените улици ще предизвикват усмивка и ще свалят стреса от раменете ви.

Не се натоварвайте с допълнителни задължения, ако е възможно.

Везни

Приятелите почти непрекъснато ще искат да си общуват с вас. От една страна е добре, защото милото им отношение ще ви радва, но от друга ще се наложи да жертвате част от личното си време и непрекъснато да „пренастройвате“ програмата си.

Хубавото при вас е, че когато сте в добро настроение успявате да реагирате гъвкаво и да се справяте бързо.

Насочете силите си към завършване на започнатите задачи. Не се занимавайте с нови неща. В края на седмицата ще сте по-разсеяни, по-мечтателни и може да пропуснете нещо важно.

Един от ефективните начини да поддържате тонуса си е допира с изкуството, който можете да си осигурите по всяко време.

Скорпион

Енергията ви е повече даже от фантазията през тази седмица. Готови сте да минете през всички задачи със силата на булдозер.

Овладейте ентусиазма и действайте разумно. Естествено е, приближаването на най-истинските празници в годината да ви тонизира, но ако не редувате работа с почивка на равномерни интервали така ще се изтощите, че накрая вместо да се веселите и наслаждавате на коледните изненади само ще лежите и ще трупате килограми.

Спортувайте ежедневно, макар и по малко. Не прекалявайте с храна, алкохол и партита. Недоспиването най-бързо ще ви „катурне“. Ако виртуалните ви приятели организират някаква реална сбирка и ви поканят, не отказвайте. Впечатленията ще са интересни.

Стрелец

Може да ви звучи странно, но точно през тази седмица е желателно да намалите покупките. Тръгвайки по магазините си направете списък и го спазвайте, а не се увличайте по всяко промоционално предложение, което със сигурност ще се окаже некачествена стока.

Разпределете работата по подготовката на празничната обстановка у дома за всеки ден по малко. Не се натоварвайте на веднъж с битови занимания, които така или иначе не са ви приятни. На малки порции ще е по-лесно.

Ще работите спокойно, ако си създадете добра организация. Няма да сте раздразнителни и близките с радост ще се отзовават на инициативите ви.

Поддържайте контактите с непознати в рамките на добрия тон без да ги доближавате прекалено до себе си.

Козирог

Разчитайте максимално и предимно на себе си. Проверявайте всичко, което чуете или ви предложат.

Бъдете предпазливи, защото може неумишлено да ви подведат колеги, приятели, съседи, а нищо чудно и членовете на семейството. Отнасяйте се коректно, но с известна доза съмнение към партньорите и сътрудниците си, проверявайте параметрите на всяка сделка, с която се занимавате и ги сравнявайте с предварително обсъжданите.

Време е да „проветрите“ мислите и да подредите вещите си. Ще се разтоварите от ненужното и ще навлезете в празничната седмица уверени в собствените си сили.

Бъдете внимателни, ако работите или се налага да подписвате документи и когато ползвате банковата си карта.

Водолей

В предпразничните дни настроението обикновено е приповдигнато и хората стават необичайно дружелюбни и доверчиви.

Изненадващо ще разберете чужда тайна, която никак няма да ви хареса. Ще попаднете в дилемата дали да я споделите, дали да я предадете на човека, който е пряко засегнат или да я забравите завинаги. Последният вариант май ще е най-подходящ за вас. Ще си спестите неудобни въпроси, за които не можете да поемете отговорност.

Не пренебрегвайте сигналите за здравословен проблем. Посетете незабавно личния си лекар и спазвайте предписания режим. Бъдете внимателни, ако се налага да шофирате.

Риби

Спокоен период. Нищо не би могло да ви възпрепятства да направите каквото сте си наумили. Действайте внимателно, придържайте се към принципите си и не прекалявайте с нищо.

Не се изкушавайте от вкусни сладкиши, скъпи напитки и най-вече от екзотични ястия. Много е вероятно да причинят проблеми с храносмилателната система, които пък ще ви съсипят празничните дни.

Не отбягвайте хората, които „подават ръка“ с цел да подобрят отношенията си с вас. Може да не се сближите толкова, колкото е било преди, но е по-добре да се отървете от гнетящата мисъл за неуредени лични въпроси.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари