Седмичен хороскоп за 23 - 29 декември 2019

0
Виж седмичния хороскоп за всички зодии
Виж седмичния хороскоп за всички зодии

Последната седмица на декември ще бъде вълнуваща, донякъде и напрегната. 

Какво ви очаква според зодията, вижте седмичния ни хороскоп.

Овен

Събитията ще се развиват шеметно и разбъркано. На моменти може да придобиете усещането, всичко това не се случва с вас, а с някой друг. Ще успеете да „се докопате“ до информацията, която ви е необходима, за да бъдат правилни решенията ви.

Обмисляйте задълбочено промените и отражението им върху вашия живот. Не правете нещата само, защото някой ви е помолил или се опитва да ви принуждава. Старайте си да си изработите собствена стратегия за всяка предстояща дългосрочна дейност.

Телец

Стартирате седмицата с въодушевление и празнично настроение, което е достатъчно убедително условие за успешен завършек на всяко начинание. Въображението няма да ви подведе. Ще ви подскаже варианти за отложените към момента въпроси. В средата на седмицата не е изключено да получите интересна оферта за сътрудничество или изненадваща покана за гостуване далеч от дома ви.

В края на седмицата ще създадете нови контакти, които ще ви заредят с добро самочувствие и надежди за близкото бъдеще. Не се правете, че не забелязвате проблемите от личен характер. Ще се справите с тях, ако подходите кардинално.

Близнаци

Не се опитвайте да манипулирате околните с цел отстояване на собствените си интереси. Дистанцирайте се от събития, които по някакъв начин може да са свързани с проява на агресия. Анализирайте задълбочено всяка ново постъпила информация, която би ви помогнала в последващата работа.

Анализирайте причините за противоречия, помрачаващи личните ви отношения. Може би не сте изпълнили дадени преди време обещания или натрупаните към момента конфликти се отразяват негативно върху развитието на връзката ви. Време е да решите дали си заслужава да поддържате съществуващия статут заради самия него или всеки трябва да измине остатъка от пътя си самостоятелно.

Рак

Не подминавайте с безразличие идеи, които ви изглеждат странни. Отделете време, прегледайте ги, помислете дали няма рационално зрънце в тях. Най-вероятно ще откриете оригинален начин да се възползвате. В крайна сметка ще се убедите, че консерватизмът доста често ви пречи и че е желателно да подхождате към новото и непознатото „по-отворено“.

Контактите ви ще са интензивни. Личните са за предпочитане пред виртуалните. Убедителни сте и със сигурност ще си спечелите привърженици, ако това ви е целта. Не започвайте нищо ново без предварителна подготовка. Не е изключено да ви предложат промяна, свързана с професионалния ви статус. Помислете добре преди да отговорите окончателно.

Лъв

Две са събитията, които ще ви зарадват през тази седмица. Популярността ви ще нарасне и ще намерите убедителни отговори на въпроси, които до момента за вас са били истинска енигма. Ще разберете също на какво се дължи засиления интерес на интригуваща персона спрямо вас, но отговорът съвсем няма да е толкова романтичен, колкото предполагате или колкото ви се иска.

Независимо от положителните емоции, с които са заредени предстоящите празници в личен план са възможни някои противоречия. Мнението ви често ще се различава от това на любимия човек, което не е гаранция за правотата на нито един от двамата. Приемете случващото се с усмивка и се опитайте да разберете на какво се дължат разминаванията.

Дева

Още в началото на седмицата ще установите, че правилно сте набелязали целите и сте разпределили силите. Ако и подготовката ви е достатъчно надеждна нещата ще се случват така, както си представяте. Приемете го като заслужена награда в края на годината за положените от вас усилия и старание. Да, не всичко ще е гладко, ще се наложи да се справите с някое и друго дребно затруднение по пътя, но най-важното е да не спирате и да не се съмнявате в себе си.

Съзнанието за добре свършена работа ще ви даде възможност да се насладите пълноценно на почивните дни. От вас се изисква само да следвате курса на събитията, да си осигурите подходяща компания и да обобщите надеждите си за близкото бъдеще.

Везни

Опитайте се да разпределите правилно времето си между подготовката на празниците, предложенията на семейството и професионалните задачи, ако ще сте заети в работните дни. Не съжалявайте за нещата, които не сте успели да направите. Може би в някакъв промеждутък ще свършите част от тях или пък просто ще ги преместите в списъка  на нереализираните замисли. Най-важното е да осъзнаете, че сте били полезни според възможностите си и сте доставили достатъчно радост на околните.

Не се захващайте за нищо ново, независимо че хрумванията ще ви атакуват едно след друго и ежедневно. Намалете темпото, изживейте пълноценно празничните мигове. Имайте си едно на ум и за новите си познати. Както и да ви изглеждат, както и да ви „омайват“, част от тях ще са абсолютно ненадеждни.

Скорпион

Убедителни сте и няма да сгрешите, ако точно през тази седмица се възползвате от търговския си нюх. Помислете за разни вещи и предмети, които само пълнят дома ви, а не ползвате от години. Ако проявите инициатива бихте могли „да продадете хладилници на ескимосите“. Възползвайте се от възможностите на социалните мрежи. Със сигурност ще си осигурите някакви допълнителни финансови постъпления.

В средата на седмицата може да ви потърсят за помощ или съвет по чужд проблем. Преценете дали е подходящо да се включите или ще направите услуга на човека, който ви търси, ако го оставите да се справи сам. Не отказвайте, ако случаят е много сериозен и застрашава нечие здраве.

Стрелец

В началото на седмицата може да се наложи да се занимаете отново с нещо старо, което не ви е особено приятно и непрекъснато отлагате с надеждата нещата да се оправят от само себе си. Този път няма да имате варианти за отлагане, но пък обстоятелствата ще се подредят така, че ще намерите някакво (макар и не най-доброто) решение на казуса. Празничните дни ще са белязани с изненади, а в края на седмицата ще получите висока оценка на всичко, изградено до момента.

Условията ще са изключително подходящи за уреждане на всякакви лични въпроси. Ако от известно време сте в конфронтация с любимия човек, то точно сега е подходящо да потърсите отново общите допирни точки. А ако на вас ви е хрумнал проект, който до момента сте се страхували да споделите, наберете смелост и го направете. Реакцията на партньора ще ви изненада.

Козирог

Сравнително спокоен период, независимо от еуфоричното празнично настроение. Събитията ще се развиват бавно почти без да изискват личното ви участие. Ще сте заобиколени от много хора и тяхното желание основно ще е да ви зарадват. Контактите ще са пълноценни, изпълнени с уют и възкресяващи стари спомени. Ще осъзнаете някои стари грешки, които не са били фатални, но не са и повод за гордост. Ще имате възможност да обмислите краткосрочната си стратегия.

Колкото и да сте заети, колкото и да е интересна компанията, в която се намирате, не забравяйте да отделяте време и да обръщате внимание на близките си. Те най-вероятно ще се опитат да се извинят по оригинален начин или с мили подаръци за моментите, в които са ви създавали неприятности. Окуражете ги и им дайте да разберат, че сте забравили неприятните моменти.

Водолей

Началото на седмицата може да даде тласък на конфликт, който подмолно и коварно назрява от доста време. Вероятно ще се наложи да отстоявате позициите и да доказвате правилността на твърденията си точно преди празниците, но това не бива да ви смущава. Участниците в дискусията ще са няколко и от поведението им ще разберете какви са мотивите и какви са намеренията им. И ако финансовото ви положение към момента е било неясно, то сега ще придобиете точна представа за бъдещите си приходи като източник и количество.

Ще разполагате с достатъчно време за да обсъдите в семеен кръг въпроси, свързани с имоти, наследства, едри покупки. Теми, които са били коментирани с недомлъвки, за ваша радост, този път ще бъдат разисквани в прав текст и ще намерят решение.

Риби

Използвайте свободните празнични дни пълноценно. Прегледайте предложенията за организирани забавления, набележете онези, които биха ви заинтригували и ги посетете. Ще има изненади с положителен ефект. Най-вероятно ще се срещнете с хора, които възприемате като свои конкуренти или опоненти и ще установите, че те съвсем не са ви врагове, а напротив, даже ви симпатизират. Не е изключено някой от тях да ви предложи сътрудничество, дори допълнителна работа. Не се бавете много с отговора, но имайте пред вид, че на новото място няма да ви възприемат като един от тях още първия ден, препоръчително е да сте сдържани.

Отделете време за кратък анализ на целите и на връзките си. Ако установите, че някой от близкото ви обкръжение твърде често се опитва да „охлажда“ амбициозните ви планове, преценете дали не е време да го преместите в групата на по-далечното си обкръжение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари