Седмичен хороскоп за 30 август - 5 септември 2021

2
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Овен

През седмицата от 30 август до 5 септември бъдете предпазливи в отношенията си с колеги или при работа с клиенти. Не допускайте напрежение или несигурност в работата си. Не търсете поводи за критика или наказание, за разочарование или за преместване на друга позиция. Лицемерното поведение на човек, с когото работите заедно може да бъде в основата на неприятни преживявания. Изненадата тази седмица ще бъде свързана със събитие или работа от миналото ви, със стар ваш професионален договор или с бивши колеги. Във финансов план избягвайте големи разходи, а ако работите с пари бъдете предпазливи. Седмицата вещае някои нежелани проблеми свързани с пари, така че опитайте се да ги избегнете или поне да се предпазите. През тази седмица добри резултати ще могат да постигнат тези от вас, които са ангажирани с дейности свързана с покупко-продажба, които се занимават с производство или с търговия. Плановете ви свързани с деца или с млади хора, през тази седмица ще имат възможност за успешно развитие независимо с какво са свързани. Възможно е да получите пари свързани с дете. Младежите и девойките ще преживеят приятни моменти с приятели. Жена от кръга ви приятели може да бъде причина за специални емоции, среща или събиране. Мъжете нека да намалят темпото на работа, да избягват рискове, да са по-грижовни за здравето си. неприятна новина може да ви разстрои, но това по-скоро ще касае човек, когото познавате, отколкото вас лично. Жените ще могат да постигнат успехи, стига да не витаят из облаците. Разсеяността, наивността или предоверяването ви могат да ви причинят загуба или кражба.

Телец

През седмицата от 30 август до 5 септември следете внимателно информацията, която ще получите при една ваша среща, разговор или чрез Интернет комуникация. Тази информация ще бъде важна за вашите лични, семейни или бизнес планове. През тази седмица може да промените плановете си за една среща или да откажете покана за събиране, поради ваши лични емоционални или здравословни причини. През тези седем дни ще ви натъжи новина свързана със загуба или кражба в живота на хора, които познавате. В любовния ви живот събитията ще са доста непредсказуеми, по-скоро напрегнати, подвластни на емоции и чувства, които трудно ще бъдат контролирани. Ще сте склонни към свръхчувствително възприемане на думи или действия от страна на хора, с които ще имате ежедневни контакти. Лесно ще възникват недоразумения или противоречия. Очаквано развитие ще имат ваши неприятности или проблеми от изминалата седмица. За тяхното настоящо развитие от голямо значение ще бъдат действията на хора от дома или семейството ви. През тази седмица ще се обмислят, обсъждат или решават действия свързани с дома, в който живеете или с имот, който притежавате. Младежите и девойките ще имат благоприятна във финансов план седмица. Ще може да си намерите добра работа дори да е за даден период от време. През тези седем дни действайте планирано, практично и не допускайте вмешателство в първоначалните ви планове. Жените ще търсят изход от неприятна ситуация, която сами са предизвикали с темперамента си. Ще ви бъде трудно да поискате извинение, а ще трябва! Мъжете ще бъдат изненадани от развитието на някои събития или отношения. Важността на тази седмица се крие в умението ви правите компромиси, да изграждате мостове в отношенията си с други хора, а не да ги разрушавате.

Близнаци

През седмицата от 30 август - 5 септември ви предстоят интересни или перспективни финансови отношения и ангажименти. Разбира се, те могат да бъдат важни не само за вас, но и за вашето семейство или работа. През седмицата ще имате разговор или ще вземете решение, което ще ви ангажира с нещо в краткосрочен план. През тази седмица ще имате ангажимент свързан с по-възрастни родственици или съседи. Като цяло това ще бъде активна в социален план седмица. Неочакваните неприятности, които евентуално ще възникнат сега, ще ви накарат да направите някои промени в работата си или в отношенията си с определени хора. През тези седем дни ще бъде важно да не реагирате прибързано или емоционално на всяка споделена с вас информация. Нещата определено ще имат развитие в най-различни посоки. Младежите и девойките ще преминат през една силно емоционална седмица, събитията в която ще влияят променливо на характера ви. Ще бъдете повече от обичайното практични и рационални. Възможна е любовна авантюра или флирт с човек от приятелското ви обкръжение. Мъжете ще бъдат зависими в действията си от други мъже, които може да са роднини (баща, дядо, по-голям брат и др.) или ръководители на работното място (бизнес партньори). Вероятни са дребни противоречия с колеги, които няма да имат сериозно отражение върху отношенията ви. Жените ще са емоционални, склонни към флиртове или нови приключения. Ще имате желание да се погрижите повече за себе си, за външния си вид и ще сте склонни да похарчите пари за козметика и нови дрехи. Любовта ще бъде благосклонна към вас, но не бъдете наивни.

Рак

През седмицата от 30 август - 5 септември събитията ще имат важно значение за личния ви и семеен живот. Възможни са всякакви промени в доходите ви, в личния ви и любовен живот. През тази седмица може да създадете ново приятелство, което ще ви донесе някаква изгода във важен за вас професионален или бизнес ангажимент. През по-голямата част от седмицата ще сте подвластни на странни, непредсказуеми настроения. През тези седем дни ще възникнат различни поводи за събирания свързани с приятели или роднини. През този период може да очаквате повече от обичайното срещи, покани или новини. Ще имате благоприятна седмица за уреждане на важен за вас документ или договор. Възможно е получаване на важно предложение, което няма да бъде изненада за вас. Тази седмица мнозина ще се зарадват на пари, които ще дойдат от различни източници. Избягвайте спорове и разногласия с трудни по характер хора или с такива, които не познавате. Бъдете предпазливи с новите си любовни запознанства. Не бързайте с важните решения свързани с любовния ви живот. Младежите и девойките ще имат повече контакти с хора, които са над тях в училище, в работата или в обществото, където живеете. Възможно е да вземете важни решения или да подпишете договор. Възможно е да започнете да се интересувате по-сериозно от политика или от живота в обществото, където живеете. Жените ще имат желание да прекарат повече време в дома си, наслаждавайки се на приятни за тях занимания. Ще сте склонни да свършите и някои домашни задачи, свързани с дребни ремонти или подобрения. Работата ви през тази седмица може да има някаква връзка със средствата за информация или чрез тях да получите важна информация за вашата работа. Мъжете ще имат желание да бъдат повече време с приятели, извън дома си в приятна обстановка или сред природата. В някои случаи това може да предизвика противоречия и напрежение в отношенията ви с любимия човек. През тази седмица много осезаемо ще почувствате, че у вас настъпва някаква промяна. Мисленето ви като цяло ще се издигне на нова висота.

Лъв

През седмицата от 30 август - 5 септември ще възникнат притеснения свързани с развитието на ваши важни очаквания. Те могат да касаят новини, документ, договор, предложение и др. Възможно е тези неща да не получат така очакваното от вас ясно развитие през седмицата. Не допускайте паника или излишно напрежение особено в семейните си отношения. През тази седмица ще имате работа с финансови документи, като е възможно да получите или да изпратите пари, да посетите банкова институция и др. Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване. През седмицата мнозина ще организират или ще присъстват на събирания по най-различен повод. Възможни са събития свързани с годеж или сватба, с рожден ден или юбилей, с пенсиониране или начало на нов бизнес и др. Неприятности с дете или с млад човек няма да ви изненадат. Младежите и девойките ще срещнат затруднения в светските или романтични общувания. Опитайте се да избегнете някои неприятности. Бъдете внимателни при гостувания или в телефонните си разговори. Възможно е да възникне неловка ситуация. Ще бъдете твърде самоуверени и ще сте склонни да давате неизпълними обещания. Жените ще са склонни да витаят из облаците. Ще преминете през трудности в семейните отношения, както и има опасност от непрактично използване на пари и вещи. Ще търсите да избегнете семейните си задължения през тази седмица. Възможни са семейни разправии, като в емоционалните ви проблеми могат да бъдат замесени и жени.

Дева

През седмицата от 30 август - 5 септември ще имате важни общи ангажименти с роднини или приятели. Тези действия ще ви донесат някаква облага или допълнителни пари. Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване и за контакти с хора от други населени места. През тази седмица бъдете внимателни с личната си кореспонденция. Различни събития в други градове или държави, ще бъдат от важно значение за вас, или поради някаква причина ще ги следите внимателно. През тази седмица на успех могат да се надяват тези от вас, чиято работа по някакъв начин е свързана с пътуване или с хора от различни разстояния. През седмицата може да ви объркат действията на жена от кръга ви роднини или колеги. Вероятно нейните постъпки ще касаят вашия семеен или професионален живот. През седмицата внимание ще изиска всяко ваше здравословно неразположение. Не бързайте със самолечение, а потърсете лекарска помощ. Важно събитие свързано с близка жена ще е причина за по-чести телефонни разговори. Младежите и девойките ще бъдат по-активни в романтичните си отношения. Това ще бъде благоприятна седмица за зачеване за младите жени, ако имат такова желание. Разбира се, стига физическото ви състояние да позволява това. Възможно е да получите подарък или друг жест на внимание. Мъжете ще имат благоприятна седмица за кратки пътувания. Ще може да постигнете успехи в работата си. Възможно е да получите признание за вашите заслуги и труд. През тази седмица ще може да постигнете хармония в брачните си отношения. Жените ще проявят по-голяма самоувереност и настойчивост в изразяването на идеите си. Възможни са кратки пътешествия. Ще общувате по-динамично с братя, сестри, съседи или колеги. Избягвайте да се налагате прекалено и приемайте събития и хора такива, каквито са.

Везни

През седмицата от 30 август - 5 септември избягвайте спорове или конфликти с жени, които имат лоша репутация или са склонни към злонамерени действия спрямо вас или семейството ви. Няма да постигнете удовлетворение от подобна конфронтация, по-скоро ще останете наранени, разочаровани или злепоставени в обществото, където живеете. Здравето на човек от дома ви или на ваш близък родственик ще ви създаде грижи. Възможно е да възникнат неотложни ангажименти през седмицата свързани с него/нея. През седмицата ще ви натоварят както семейни, така и битови проблеми, които ще изискат проучване или търсене на съвети, преди да се започне с тяхното разрешаване. През седмицата ви е отредено да преживеете хубави събития, но има опасност да пропуснете някои от тях, вглъбени в собствените си капризи или илюзии. Има вероятност през седмицата да послушате съвета на хора, които нямат интерес да ви видят щастливи или преуспели. Ако сте родители, през седмицата ще се ангажирате с някакъв документ за детето ви, като издръжка при разведени родители, наследствена пенсия, стипендия, социална помощ, детски надбавки и др. През седмицата може да имате приятни преживявания с приятели, които живеят в друг град или държава. Възможно е да пътувате за да се срещнете с приятели, да изпратите малък подарък по специален повод или да получите такъв. Младежите и девойките може да преминат през седмица на обществени, финансови или романтични проблеми и разочарования. Може да изпитате хладност и безчувственост към емоционалните нужди на хората около вас. Възможна е студенина и отчужденост в любовната ви връзка. Мъжете ще се обидят на коментарите на мъж, който се опитва да бъде честен и откровен по въпроси касаещи личния ви или професионален живот. Разбира се, може да има и друг смисъл в неговата откровеност, но вие извлечете полезното за вас от неговите думи. Помнете, че егоизмът и недостатъчното внимание към чуждите чувства в деловите и професионалните отношения, могат да доведат до трудности и някакви загуби. Жените ще посрещнат гости или ще имат интересни, случайни срещи с нови хора. Тази седмица ще изиска от вас да имате по-динамичен социален живот, да не се затваряте в себе си, тъй като ще сте склонни към негативни емоции и депресии. Трудно ще получите помощ ако търсите или очаквате такава.

Скорпион

През седмицата от 30 август - 5 септември ще възникнат благоприятни за вас възможности за реализация на запланувани от вас дела. Сега ще имате благоприятно време за развитие във ваша полза на съдебно дело, за разрешаване на юридически казус, за промени и контакти с държавни институции. През седмицата ще преживеете една приятна изненада. Възможно е да възникне конфликт с жена, която не е задължително да бъде ваша роднина. През тази седмица може да имате грижи свързани със здравето на роднина, който може да живее в друго населено място. През седмицата бъдете много предпазливи във финансовите си дела, ако получавате пари, подписвате договори с банки, кредитна институция и др. Ако не сте сигурни в нещо, потърсете съвет или допълнителна информация. През тази седмица ще имате деликатни отношения или отговорности с деца или с младежи. Някои от вас ще трябва по-сериозно да се погрижат за здравето си. Вероятно имате някакви притеснения, но ще бъде по-добре да направите консултация с лекар за да получите професионална диагноза или съвет. Младежите и девойките ще поразширят кръга си от приятели или познати. Влияние при вземане на важно за вас решение ще има личност родена под знака на Козирог, Телец или Дева. Здравето ви е нестабилно въпреки младостта ви, бъдете грижовни за себе си. Жените ще са изпълнени с повече оптимизъм за развитието на своите проекти и планове. По-голямо влияние в действията ви ще окажат хора родени под знака на Скорпион, Риби или Рак. Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване или за организиране на такова, което смятате да предприемете през септември или октомври. Мъжете ще планират действията си ден за ден. Няма да са склонни да гледат надалеч в бъдещето, защото ще осъзнават важността на настоящето. Ще ви притесняват думи или коментари на човек роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец и ще търсите какво всъщност тази личност иска да ви каже. Финансовите ви дела ще се развиват нормално, но избягвайте рискове.

Стрелец

През седмицата от 30 август - 5 септември ще ви се наложи да проведете труден разговор, който може да предизвика неприятен конфликт. През тези седем дни може да ви зарадва новина свързана с майчинство, с раждането на дете или друго важно събитие свързано с дете. Ще имате възможност да реализирате отложено пътуване или да възстановите контактите си с хора, които живеят в други градове или държави. Ако пътувате през тази седмица със собствен транспорт, може да станете свидетели на някакъв инцидент, задръстване или друга неочаквана ситуация. Това ще бъде една благоприятна седмица за работа и за постигане на важни бизнес успехи. В работата си ще можете да разчитате на опита и подкрепата на хора, които са по-възрастни от вас. Мнозина ще преживеят паника или притеснение свързано с човек от собствения си дом или съсед, което бързо ще премине или ще се окаже прибързана ваша реакция. Ще имате благоприятна седмица за продажби и получаване на пари от наем, допълнителна работа и др. Младежите и девойките ще преминат през седмица, която им носи хармония в личните и служебни (социални) отношения. Лесно ще общувате с другите и ще бъдете в състояние да очаровате всекиго. Мъжете ще трябва да бъдат много внимателни през тези седем дни. Избягвайте рискове, избягвайте стреса и не допускайте паника от всяка тревожна новина. Това е период, в който ще трябва да покажете силата на своя дух. Неприятелите ви ще са в затишие. Тоа ще бъде подходяща седмица да се заредите с положителна енергия, чрез приятни занимания и разходки сред природата. Може да се обадите на стари приятели или да положите усилия да уредите финансовите си дела. Жените ще са склонни към едно по-емоционално поведение, което може да е забавно в началото, но впоследствие да създаде проблеми в семейството. Неочаквано влюбване е възможно при несемейните жени (а, защо само при тях?) или да започнете страстна любовна история. Постарайте се добре да овладявате импулсивността си.

Козирог

През седмицата от 30 август - 5 септември не омаловажавайте значението на информация, която ще достигне до вас чрез хора, които познавате отскоро. През тези седем дни следете внимателно новините във вестниците или в онлайн платформите, откъдето ще научите важни за вас неща. През седмицата ще получите покана за приятелство или някой ще прояви интерес към вас, което ще ви се стори странно или интересно. През тази седмица повечето срещи, които ще проведете ще бъдат с хора, от които ще има какво да научите, да получите като информация, съвет или знание. Избягвайте контакти с хора, които ще търсят някаква изгода от вас или ще направят опит да ви манипулират в своя полза. Конфликтите в дома ви тази седмица могат да се окажат доста емоционални, и то за незначителни неща. Научете се да търсите и намирате разумен начин за разрешаване на проблемите, без да разменяте обиди и обвинения. Младежите и девойките ще се наложи да изслушат една неприятна лекция от жена: майка, баба, по-голяма сестра и др. Важността на този разговор не бива да се омаловажава, независимо дали ви харесва неговата посока или не. Време е да вземете едно решение, като в някои случаи то може да има връзка с раздяла с неподходящ човек от кръга ви приятели или познати. Мъжете болезнено ще приемат всяка критика, обида, несъгласие или неразбиране от страна на хора, с които живеят или работят заедно. Трудна комуникация ще имате с хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева. През тази седмица обаче ще успее да ви изненада един късмет или шанс, който дано не изпуснете поради страх, неувереност или несигурност във възможностите си. Жените да обърнат по-сериозно внимание на здравето си и на начина си на живот. През тази седмица дори едно незначително на пръв поглед главоболие, може да бъде знак за заболяване, което е добре да откриете навреме. Ще ви се наложи по-сериозно да се замислите върху думите на човек, с когото работите заедно. Вероятно това е начин да ви сподели конфиденциална информация без да бъде набеден за това.

Водолей

През седмицата от 29 август - 5 септември ще преминете през деликатни отношения с брачен или интимен партньор на ваш роднина. Самите вие може да създадете проблеми на родителите си с приятелска връзка, с човек който има сериозни недостатъци, проблеми или се намира в неясна житейска ситуация. През седмицата може да получите покана или известие за годеж или сватба. Ще получите новина за бременност или ще се зарадвате на раждането на бебе. Някои от вас ще преминат през емоционално труден момент свързан с важно събитие в живота на бивш романтичен или брачен партньор. Ако сте взели решение или имате желание да опитате късмета си в друг град или държава с цел работа, подгответе се за неочакван проблем или разминаване в очакванията ви, в това което са ви обещали. През седмицата внимавайте при покупка на личен автомобил или друго превозно средство, ако имате подобен план. Ще възникне забавяне около получаването на голяма сума пари или документ свързан с тях, но за това ще има основателна причина, която не носи загуба. По-големи разходи могат да възникнат около роднина или ще възникнат сложни, деликатни отношения от паричен характер с тях. Младежите и девойките ще търсят някакъв източник на доходи, които да подпомогнат личния им бюджет. Трудни начинания, трудни успехи, но сама по себе си тази седмица ще има своя градивен характер за вас. Мъжете ще са склонни да се радват на малките неща в живота. Личния ви живот ще бъде важен за вас, защото той ще ви дава нужната ви сигурност. Може да купите нещо за дома си, но избягвайте изненадите. Жените ще трябва да се погрижат за здравето си и за външния си вид. Неприятна новина ще ви разстрои, като тя ще касае човек, когото познавате или някакъв инцидент в страната, където живеете.

Риби

През седмицата от 30 август - 5 септември голяма част от вас ще очакват новини свързани с хора от кръга роднини. През тези седем дни ще ви се наложи да се ангажирате с важни за семейството ви документи или други административни дела. Това ще бъде една благоприятна седмица за ангажименти свързани с деца и млади хора. През тази седмица ви предстоят събития, срещи и разговори, които ще определят ваши решения и действия през близките няколко седмици и месеци. През този период може да очаквате новина или събитие свързано с бъдещо майчинство или с раждането на дете. Като цяло това ще бъде седмица, в която трудно ще намирате време лично за самите себе си. Винаги ще възникват някакви нови ангажименти или задачи. Ще ви се наложи да изпълните обещание или уговорка, която имате с човек, който най-вероятно живее в друго населено място. През седмицата може да очаквате гости в дома си или ще присъствате на събиране в дома на роднини, приятели. Младежите и девойките ще имат седмица отлична за срещи с приятели. В отношенията си ще имате нужда от по-голяма дипломатичност. Опасност от злополуки или инциденти по невнимание. Мъжете ще имат интересна седмица във финансов план, тъй като ще възникват неочаквани ангажименти, получаване на ползи от допълнителни ангажименти или ще получат неочаквани приходи. Въпреки всичко има опснаост от разпиляване на енергията и средствата. При вас също има знак за предпазливост поради опасност от инциденти. Жените ще търсят обяснение на провали на техни планове или действия. Ще сте склонни да търсите грешки в собствените си действия или илюзии, но реалистично ще гледате и на въздействието на различни обстоятелства. През тази седмица делата ви ще изискат една по-голяма прецизност, особено ако работите с документи. Седмицата ще се запомни с една изненада.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари