Седмичен хороскоп за 6 - 12 декември 2021

1
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Овен

През седмицата от 6 до 12 декември ще преминете през едно интересно време, в което на бързи обороти ще се опитате да реализирате неща, които смятате, че сте пропуснали досега през годината. Вероятно сте имали възможности за тях, но ви е липсвало достатъчно амбиция, дали сте предимство на други ваши приоритети и т.н. Някои от очакванията ви за този месец ще са именно в тази посока, какво може да свършите до края на годината, за да започнете на чисто и с нови сили следващата 2022. Не са изключени различни спънки или неприятности, но търсете бързи, практични и дори компромисни варианти, да ги отстраните и да се освободите от тях. Много емоции носи тази седмица с деца и с млади хора, които може да живеят във вашия дом или да се намират на някакво разстояния от тях. По-емоционални ще бъдат отношенията ви с момиче или с млада жена, независимо от вашия собствен пол. Жените ще имат възможности за пътуване както по работа (с определена цел), така и със семейството сили заради близки родственици. Тази седмица ще зарадва някои от вас с раждането на бебе, което ще се случи в друго село, град или държава. Тази седмица ще си дойде в живота ви и с някои проблеми от близкото ви минало. В повечето случаи те ще имат връзка с някакви интриги, задкулисни действия, чието влияние върху живота ви все още продължава. "Източниците" ще са близо до вас и ще са от кръга ви ронини, колеги или съседи. Отново се връщам към събития в живота на жените от този зодиакален знак и предимно към тези, които са по-млади или несемейни. Пред вас са някои важни събития или ситуации, които ще изискат вземане на сериозни решения, даване на отговор на важно предложение и въобще стъпки, които ще променят в някои случаи драстично вашия живот. Бъдете внимателни, не се осланяйте само на моментните си чувства и търсете съвет, търсете помощ, решавайте сами! Някои неочаквани битови проблеми в дома ви или със собственост, която притежавате може да развали не само настроението ви, но и да промени значително седмичната ви програма. Някои от вас ще имат интересен разговор или предложение от страна на човек роден под знака на Стрелец, Овен или Лъв свързан с работа, която ще може да извършвате от вашия дом. И накрая, нека да приемем, че това ще бъде една интересна, прогресивна и успешна седмица за вас, в която всичко ще зависи от умението ви да вземате правилни решения, да подреждате правилно приоритетите си и да следвате собствените си цели, без да се конфронтирате с околните на всяка цена.

Телец

През седмицата от 6 до 12 декември събитията, които ще възникнат, и в които ще бъдете участници ще изискат от вас един по-философски поглед върху тяхната поява и развитие. Някои ситуации може да изискат от вас да потърсите повече информация чрез роднини или приятели, чрез интернет или специфична литература. Това е седмица, в която ще бъде важно да акумулирате повече информация и знания в различни сфери от живота. През седмицата ще имате повече ангажименти или срещи с мъже, което може да бъде знак за една по-сериозна и отговорна работа, с която ще бъдете ангажирани. Въпреки празничната еуфория, седмицата ще изиска от вас едно по-отговорно отношение към поети задължения и обещания. Вероятно е събиране свързано с личен празник на човек от кръга ви роднини или приятели. Любовния ви живот ще бъде толкова емоционален, колкото му позволите да бъде. Ще се стремите да контролирате отношенията с партньора си, което може да бъде за добро, но може да предизвика и противопоставяне. Момчетата и момичетата ще се върнат към детските си спомени от декемврийските празници и ще търсят тяхното повторение или възобновяване, като традиция. През тази седмица може да пътувате на различни разстояния, да организирате предстоящи пътувания през празничните дни или да се ангажирате с други подобни действия. Любовният ви живот в никой случай няма да мине на заден план, напротив. Дори да нямате романтична връзка сега повече от всякога ще искате и търсите такава. Мъжете ще преминат през трудни моменти, свързани с емоционални преживявания около близки роднини или приятели. Новините понякога ще ви сварват неподготвени за подобни неприятни емоции и стреса може да бъде голяма част от живота ви през тези седем дни. Предстоят ви важни разговори, срещи или друг вид дейност с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец. Представители на водните зодиакални знаци ще имат добро влияние върху вас, когато сте ядосани, изнервени, уплашени или объркани. Жените ще имат повече работа, бизнес задължения, контакти с представители на различни институции. Ще се окаже, че някои ваши важни ангажименти все още имат нещо за довършване или ще възникнат други ситуации с ваши минали задачи и дела. Като цяло ще очаквате една по-добре организирана седмица и дано успеете да го постигнете! Някои неочаквани ситуации ще ви покажат, че все още някои неща могат лесно да ви разплачат или някои хора лесно да ви разочароват.

Близнаци

През седмицата от 6 до 12 декември ще трябва да избягвате ситуации или конфронтации, които могат да предизвикат здравословен проблем или да усложнят възникнал вече такъв. Вашето здраве трябва да бъде ваш приоритет, но не за сметка на отношенията ви с други хора. За вас ще бъде важно да постигнете баланс между негативните и положителните емоции в живота си, като разбира се дадете предимство на вторите. В голяма степен събитията през тази седмица, тяхното развитие като успех или неуспех, ще зависи от вашето емоционално и психическо състояние. Осъзнаете ли този факт и съобразявайки се с него ще имате седмица на интересни и незабравими преживявания. Това ще бъде благоприятна седмица за присъствието ви на различни събирания или за организирането на такива, както в дома ви, така и на публични места. През тези седем дни ще бъде важно да имате увереност в хубавите неща в живота си, в малките чудеса, които винаги съумяват да ни изненадат. Комуникацията ви с представители на въздушните зодиакални знаци, ще ви зареди с положителни емоции или ще ви даде полезна информация. Момчетата и момичетата ще търсят бързи и лесни реализации на интересни предложения или нови възможности. Може да успеете, но нетърпението не винаги е добър съветник. Може да следвате съветите на представители родени под знака на Водолей, Близнаци или Везни, но имайте и свое собствено мнение. Хубавите неща в живота ви през тази седмица могат да ви помогнат да излезете от една неприятна истуация или да разрешите труден проблем. Мнозина от вас ще търсят избор на подходящ или оригинален подарък, особено ако той е за човек роден под знака на Риби, Рак или Скорпион. Мъжете ще дадат предпочитание на своите любовни и интимни преживявания, независимо коя е любимата жена в сърцето ви. Това ще бъде седмица, в която ще създавате или развивате важни за вас отношения, ще градите планове за бъдещето си и с ще сте склонни с лекота да давате обещания. Предстои ви среща или събиране с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева, с когото ще имате важни теми за разговор. Жените ще фокусират вниманието си върху своята работа или бизнес, където ще имат по-голяма свобода за развитие и изява. Ще се зарадвате на конкретни успехи или заслужено признание. През тази седмица може да ви разстрои неприятна новина свързана с края на житейски път на човек, когото познавате. Ще общувате повече с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец поради по-голямата динамика на различни събития във вашия или техния живот.

Рак

През седмицата от 6 до 12 декември ще имате интересни финансови отношения с жена. Възможно е те да се осъществят при реален контакт с нея, но е възможна и виртуална комуникация свързана с някакъв проект, бизнес, продажби и др. Това ще бъде благоприятна седмица за работа с финансови документи, за получаване на пари чрез банков трансфер или други финансови институции. През тази седмица внимание ще изискат обаче финансовите ви дела с мъж, който ще има някакви затруднения или ще отлага ангажименти с вас. Подобни събития ще окажат необходимостта от това добре да планирате разходите си и да внимавате при работа с финансови документи или споразумения. През тази седмица по-голямата емоционалност, която ще изпитвате и по-голямото психическо натоварване, на което ще бъдете подложени ще се отразят на вашия любовен и семеен живот. Поради подобни причини по-често ще възникват спорове и конфликти с партньора ви, дори за незначителни неща, които обаче могат да провокират по-сериозен сблъсък, а в някои случаи дори и разрив в отношенията ви. През тази седмица неочаквани неприятности ще ви притиснат да се откажете от нещо, да направите труден компромис или да преживеете необходима (поучителна) загуба. Пазете личните си вещи и документи на обществено място или от любопитството на злонамерени хора. Момчетата и момичетата ще покажат неочаквано нетърпение при реализиране на свои желания и планове. Тов аможе да предизвика противопоставяне от страна на родители, роднини, приятели или съученици. Тяхната неочаквана реакция, пък ще изненада вас. През тази седмица може да преживеете интересни и специални емоции с една приятелска връзка с човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Ще ви зарадва новина свързана с раждане на бебе, бременност или личен празник на дете в кръга ви от роднини. Мъжете ще имат лични притеснения относно пътуване или хора, които живеят на разстояние: в друг град, село или държава. Тази седмица носи преживяване с човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец, който ще пътува или който живее далеч от вас. Много внимателни бъдете с това, какво другите хора ви казват, с новините, които гледате по телевизията, или които четете. Много фалшиви неща ще се разпространяват през този период, а с вашата емоционалност може да реагирате прибързано. Жените ще се ангажират с изпращането на поздравителни картички за Коледа и Нова година, с подаръци и други важни за празниците неща. Може да имате ангажимент с плащане на данъци или друга документация свързана с ваше имущество или собственост. Ще ви се наложи да откажете една среща или покана за събиране. В тези ангажименти почти винаги ще възниква нещо непредвидено. Хубавите неща през тази седмица за вас ще са свързани с един неочакван късмет или шанс.

Лъв

През седмицата от 6 до 12 декември ви предстоят интересни преживявания, които могат да ви дадат нови идеи или да ви направят по-големи оптимисти за бъдещето ви. Някои от интересните събития през седмицата ще бъдат свързани с хора родени под водни зодиакални знаци или с такъв изгряващ знак. Други ще са свързани с ваши финансови интереси и през тази седмица са вероятни добри парични постъпления. През тези седем дни ще ви притесняват проблеми в живота на близък човек, които може да са от здравословен или професионален характер. Тези проблеми са наистина сериозни и с неясно развитие. През седмицата ще имате важен или полезен за вас разговор или контакт с човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец. През седмицата ще обмисляте една покупка за дома или за бизнеса си. Причината за подобен размисъл е дали да заплатите за нея с наличните си пари или да я вземете на изплащане. Разбира се, това ще бъде изцяло индивидуално решение съобразено с конкретната ситуация. Това ще бъде благоприятна седмица за продажба или отдаване на под наем на вещи или имот, които не използвате. През седмицата ще ви изненадат гости или контакт с хора, които имат лоши маниери или са твърде емоционални и докачливи. В някои случаи това може да провокира неприятен конфликт с тях. Момчетата и момичетата сами или с чужда помощ ще успеят да излязат от една трудна ситуация или проблеми. Благоприятно влияние в такива моменти върху вас ще има от страна на хора родени под знака на Скорпион, Стрелец или Риби. Ще имате парични отношения с мъж, който може да бъде ваш родител, роднина или работодател. в семейството ви ще има повече задачи свързани с комфорта в дома, подмяна на мебели, вещи, инсталиране на Коледна или Новогодишна украса и др. Мъжете ще се изправят пред трудни или сложни решения свързани с любовния си партньор или с любими хора. Ще очаквате по-голяма активност от страна на жените около вас, в такива ситуации. Те да вземат решенията, а вие да избегнете съответната отговорност. Като цяло седмицата носи за вас голямо разнообразие от различни емоционални преживявания, основно позитивни или по приятни поводи. Вероятни с анови познанства с приятни и забавни хора. Жените ще поемат някои задачи в дома си, чието изпълнение е било предназначено за мъж, но различни обстоятелства или настроения ще възпрепятстват тяхното изпълнение. Седмицата ще се запомни с различни преживявания с нови или стари приятели родени под знака на Дева, Козирог или Телец. Вероятни са новини свързани с развитието на здравословен проблем на човек, когото познавате. Някои новини през седмицата ще ви създадат временно притеснение, докато получите достатъчно ясна и достоверна информация за тях.

Дева

През седмицата от 6 до 12 декември ще ви занимават събития или проблеми в семейството на ваши приятели. Възможно е ваши приятели да са на прага на брачно обвързване и съжителство, да имат нужда от вашето присъствие, помощ или подкрепа. Това ще бъде благоприятна седмица за предложения за брак и за обсъждане бъдещето на вашата собствена романтична връзка. Седмицата ще има и своите трудни моменти свързани с неприятни новини от живота на близък човек, драма в неговия личен или любовен живот. Седмицата носи новина свързана със сериозен проблем в живота на човек роден под огнен зодиакален знак. Ако пътувате през тази седмица може да преживеете конфликт или противоречие с човек, който ще бъде от вашето семейство, от вашата работа (ако пътувате в командировка) или ще бъде представител на някаква служба. Момчетата и момичетата от този зодиакален знак ще трябва да вземат решение свързано с любовна връзка, флирт в училище или в университета или приятелство, което се развива в нежелана от вас посока. Неприятните преживявания през тази седмица могат да ви разплачат, натъжат или разочароват от определени хора. Мъжете ще имат поводи за приятни емоции и преживявания, които ще оставят траен спомен след себе си. Ще успеете да вземете важни и отговорни решения във ваша полза или интерес. Приятели и колеги ще ви канят на различни събирания във вечерните часове и ще ви бъде трудно да им откажете, все пак това е сезона на празниците, нали? Жените ще се вълнуват от събития в живота на близка жена родена под знака на Близнаци, Везни или Водолей. През този месец ще може да постигнете важни резултати, да реализирате свои цели, но в емоционалния ви живот определено ще има нестабилност, неудовлетвореност или тъга. Тези от вас, които не са обвързани могат да потърсят нова връзка и да осъществят първа среща. Резултатите разбира се ще зависят и от личния ви хороскоп.

Везни

През седмицата от 6 до 12 декември ще имате благоприятно време за възобновяване и за хармонизиране на отношения с роднини, с които рядко имате контакти. Ще ви бъде приятно да видите желание от тяхна страна да комуникират с вас и дори може да планирате среща с тях до края на годината. Седмицата ще бъде благоприятна за изпълнение на професионалните ви задачи и задължения. В много по-благоприятна позиция ще бъдат тези от вас, чиято работа е свързана със стоки, продажби, производство, реклама или имоти. Въпреки, че се намираме в края на годината не са изключени разговори свързани с нова работа, нова дейност или развитие на нови бизнес отношения. През седмицата ще ви изненада решение на близък човек или приятел, който ще напусне работа, ще се премести в ново жилище, ще се раздели с някого, или ще направи друга някаква драстична промяна в живота си, която според вас ще е глупава или прибързана. През седмицата се пазете от загуба, кражба или нежелан достъп до личната ви информация. Тази седмица ще бъде благоприятна за финансовите ви дела, за работа с договор или документ от финансов характер. На някои от вас ще им се наложи да вземат решение свързано с оферта, с промоция, нов стоков договор и др. Момчетата и момичетата ще имат интересна седмица, но изпълнена със задачи и дейности свързани със семейството. Предстоят важни разговори по различни актуални теми. Повод за събиране или динамична комуникация между роднините може да бъде събитие в живота на момиче или млада жена. Влияние в действията ви през тази седмица ще има от страна на хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Мъжете ще имат достатъчно задачи в дома си, затова избягвайте да се ангажирате с обещания, за които може да се окажете неподготвени. Седмицата ще си дойде в живота ви с някакъв късмет или шанс, но неговото действие може да се усети по-късно във времето. Ще запомните седмицата с важно преживяване с жена над 35 годишна възраст. Жените ще имат достатъчно работа през тези седем дни, затова избягвайте да се товарите с допълнителни ангажименти. Любовният ви живот също ще изиска време, особено ако държите да запазите отношенията си. Добро развитие ще имат финансовите ви дела и дейности, от които ще очаквате реални или бързи приходи.

Скорпион

През седмицата от 6 до 12 декември ще преживеете повече напрежение и ще бъдете неспокойни в мислите си, несигурни в плановете си. Ще сте нетърпеливи, което ще създаде проблеми в дома или на работното ви място. Споровете и конфликтите могат да се окажат ежедневие, ако допуснете да ви контролират собствените ви емоции и капризи. През тази седмица семейните ви ангажименти ще са повече, и всички ще очакват вие да ги разрешите. Не се надявайте да получите помощ от други хора, а се настройте сами да свършите всичко. Седмицата носи събиране в кръга ви от роднини или важни новини свързани с ваши родственици отблизо и далеч. Трудно е да се прогнозира дали ще постигнете някакъв успех през седмицата и доколко той ще е важен за вас. Възможно е това да бъде седмица на застой, на рутинна работа и еднообразни домашни задължения. През тези седем дни обаче е възможно да бъдете свидетели на важно събитие свързано с човек от кръга ви роднини, приятели или съседи. Използвайте тази седмица за пренареждане на приоритетите си през новата година. През седмицата някои от вас могат дори да започнат подготовка за тяхното изпълнение. Седмицата ще благоприятства уреждането на различни документи или договори (предимно от финансов характер). За някои от вас е възможно да получат предложение за по-добре платена работа или допълнителен ангажимент, който ще донесе допълнителни приходи в бюджета ви. Трудно ще бъде на тези от вас, на които ще им липсва амбиция и воля през тези седем дни. Едно такова поведение може да пропилее важно за вас време през седмицата. Момчетата и момичетата ще реализират бавно и трудно плановете си за тази седмица. Ще се окаже, че сте пропуснали някои срокове, възможности или детайли, което сега ще направи делата ви по-сложни за реализиране. Това ще бъде важна седмица за вашите задачи в училище, в университета или в работата ви. Ще получите интересни покани за събирания или социално - обществени мероприятия. Мъжете ще се забавляват в общуването си с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Някои приятелства с представители на тези зодиакални знаци могат дори да имат интересно и неочаквано развитие. Тези от вас, които имат собствени деца, ще имат очаквания свързани с техни изяви или преживявания през седмицата. Това ще бъде благоприятно време за пътуване, ако възникне необходимост от такова. Жените ще поемат доброволно по-големите семейни задължения и отговорности. Ще се чувствате по-спокойни ако може да контролирате сами семейните си дела. Поводи за срещи, разговори или събирания през седмицата ще бъде както едно момиче (млада жена), така и един мъж на средна възраст. Възможни са парични приходи в личния ви бюджет.

Стрелец

През седмицата от 6 до 12 декември, въпреки някои неблагоприятни влияния, с повече усилия и амбиция ще може да постигнете важни за вас резултати. Бъдете внимателни, ако по някакъв начин успеха на делата ви зависи от действията или решенията на други хора. Във финансов план седмицата ще зарадва мнозина от вас с постъпления в семейния бюджет. Парични постъпления може да очаквате от ваша работа (бизнес) и чрез останалите членове на семейството ви. През седмицата ще се ангажирате с няколко важни задачи и приготовления за важни събития през този месец. Възможно е именно през тези седем дни да започне един процес на промени, свързан с нов начин на живот, преместване на ново място за живеене или нова работа. През тази седмица не отказвайте покана за събиране или среща. Ще бъде важно да запазите социалния си живот активен, тъй като ви предстои да срещнете полезни и интересни хора. През седмицата ще успеете благополучно да завършите дела, които сте започнали в края на ноември. Интересни събития тази седмица ще се преживеят в любовта. Възможна е изненада свързана със стара или с нова любов. Използвайте тази седмица за покупка на оригинални коледни подаръци, нови дрехи за празниците и други важни придобивки. Момчетата и момичетата ще имат седмица на нови шансове и възможности, които ще дойдат от място или хора, от които най-малко очаквате. Ще ви се наложи да последвате съвета или решението на по-възрастен от вас мъж. Добри преживявания и добро влияние върху делата ви през седмицата ще имате с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци, предимно мъже. Любовният ви живот няма да бъде скучен, но избягвайте хитрости и манипулации, както и не допускайте такива от страна на партньора си. Мъжете ще имат отговорни задачи свързани с дете или с млади хора предимно родственици. Семейните ви дела ще бъдат повече, по-отговорни и изискващи бързи действия. Възможни са преживявания свързани с раждането на бебе или рожден ден на дете. Някои загуби, които може да преживеете през седмицата са предопределени. Млада жена или момиче, които живеят на разстояние от вас ще имат разговор или среща с вас. Не е изключено това да бъде родственичка, която ще си дойде у дома за празниците. Жените ще преминат през седмица, в която от тях ще се изискат сериозни решения и орговорно изпълнение на задълженията в дома и в работата. Възможни са контакти с юридическа или съдебна институция, нотариус, свързан с уреждане на документ или финансов казус. Като цяло тази седмица ще ви погъделичка с нещо, което може да приемете като късмет, но може да е нещо, което да не покрие вашите очаквания.

Козирог

През седмицата от 6 до 12 декември някои от вас ще имат притеснения или затруднения свързани с пътуване, или ще преживеят различни сложни ситуации по време на пътуване с различни видове транспорт. Вероятни са недоразумения или други неочаквани събития свързани с човек роден под воден зодиакален знак, който живее на някакво разстояние от вас. Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване, което ще предприемете през следващите седмици или в началото на 2022, което ще изиска от вас много отговорна и специална подготовка. За съжаление през тези седем дни мнозина ще се натоварят с битов проблем, който може да има връзка с неочаквана повреда на техника, авария с ток или вода и други. През седмицата може да ви изненада подарък или друг жест на внимание от страна на човек роден под знака на Лъв, Стрелец или Овен. Тези седем дни ще бъдат важни за любовния ви живот. Ще имате причина да се зарадвате или ще преживеете нещо емоционално, включително и ако все още търсите своята половинка. Седмицата вещае създаване на много нови познанства и приятелства, с хора от двата пола, от различни националности, религии или разстояния. Момчетата и момичетата ще търсят различни забавления и приятни преживявания със свои връстници. Повод за събиране може да бъде и дете от кръга ви роднини или съседи. През седмицата ще ви се наложи да се подчините на волята, желанието или съвета на по-възрастен мъж: родител, роднина, учител или ментор. Пътуванията са възможни, а причините за тях ще са най-различни. Не са изключени по-оживено общуване с хора отблизо и далеч. Мъжете ще преминат през седем важни дни, в които ще трябва да влагат много разум във всяко едно свое решение. Предстоят ви някои изпитания, с които имате потенциал да се справите. Ще възникне ангажимент с вероятно по-млада от вас жена или момиче. Тя може да бъде от кръга ви приятели, колеги, съмишленици и др. Жените ще имат достатъчно задачи и предизвикателства свързани с дома и със семейните отношения с различни роднини. Хубавото е, че няма да ви лиспва любовен или интимен живот, ако това е важно за вас. Всъщност вие може да освежите любовта както в дома си, така и извън него. Въпрос на предпочитание :) Финансовата страна на живота ви не носи изненади.

Водолей

През седмицата от 6 до 12 декември ще разговаряте относно бъдещето си с оглед финансовото ви състояние, осигуряването на нови или по-добри източници на доходи и други. Бъдете готови да се вслушате в съветите или предложението на човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби. Ако попаднете на точните хора, тази седмица може да ви зарадва с вземането на правилно решение относно вашето бъдеще. През тази седмица ще имате интересни романтични, интимни преживявания или срещи с приятели, с които сте имали такива преживявания в миналото си. Това ще бъде благоприятна седмица за нови запознанства или за първа романтична среща (включително такава онлайн). През седмицата жените в близкото ви семейно или професионално обкръжение ще изиграят важна и позитивна роля във вашите дела. Именно от жена ще получите важен съвет, предложение или подкрепа, нещо което ще отвори нови хоризонти пред вас и нови възможности за развитие през 2022 година. През тази седмица мнозина ще се зарадват на късмет, който ще създаде предпоставки за една неочаквана, но важна промяна в семейството или в работата. През седмицата избягвайте да се вторачвате в една фикс идея или желание, което може да няма нищо общо с реалността. Допуснете ли попадането си в някакъв илюзионен паралел, неприятните последствия ще са за ваша сметка. Ако момчетата и момичетата Водолей са допуснали хитрости или измами в близкото си минало, тази седмица може да ги изправи лице в лице със съответните последствия. Това ще бъде благоприятно време за уреждане на договор или документ от финансов характер, включително стипендия, ангажимент свързан с почасова работа и др. Повод за събиране или по-оживено общуване, размяна на информация, може да бъде събитие в живота на момче или мъж. Тази седмица ще запомните с преживяване свързано с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева. Мъжете ще се наложи да поемат по-голяма отговорност около разрешаването на битови проблеми в дома и подготовката (украсата) на дома за Коледа и Нова година. Още през тази седмица ще се увеличат контактите ви с най-различни хора: и лични, и професионални и обществени. Може да бъдете поканени на събиране в дома на приятели или роднини по специален повод. Опасността за вас през тази седмица идва от вероятността да забравите някъде нещо, което е важно за вас: банкова карта, документи, лични вещи и др. Жените ще имат по-ведро и позитивно време и дано това даде отражение на собственото ви настроение. Не се вторачвайте в минали неудачи или проблеми, гледайте напред към празниците, които предстоят. Болката, каквато и да имате в сърцето си не трябва да променя волята ви за живот и сигурността, която близките ви хора получават от вас. Седмицата идва със своите неочаквани ситуации и преживявания, без да ви пита дали сте готови за тях и дали импонират на вашите желания. Бъдете откровени с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Риби

През седмицата от 6 до 12 декември различни събития ще благоприятстват вашите действия, които ще имат за цел да хармонизират любовните ви отношения. Това ще бъде благоприятно време за изчистване на недоразумения или за раздяла с хора, чието вмешателство в живота ви вреди. Това ще бъде благоприятна седмица за ново романтично запознанство, въпреки че човекът, с когото съдбата ще ви срещне, ще подходи към вас бавно и предпазливо, поради горчив опит от предишна връзка. Седмицата ще бъде благоприятна за работата или бизнеса ви, особено ако работите предимно с мъже, като колеги или клиенти. През тези седем дни ще имате повече задачи и ще бъдат натоварени с повече работа, което ще изиска от вас по-добро планиране на дневния график. През тази седмица ще ви зарадва писмо или телефонно обаждане от приятели, с които сте имали интересно минало. Събитие в живота на приятел ще бъде повод за събиране, избор на подходящ подарък или вечеря в ресторант. През седмицата ще ви бъде интересно да комуникирате с хора родени под водни зодиакални знаци. Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, особено ако пътувате със семейството си или ако целта на пътуването ви е да посетите ваши роднини. Някои от вас ще имат интересна среща или кореспонденция с човек отдалеч. Момчетата и момичетата ще се наложи да се погрижат за по-малки брат или сестра или други роднини. Здравето ви ще бъде нестабилно, най-вероятно поради не съобразяване с метеорологичните условия или поради контакт с хора, които имат вирусно заболяване. Това може да бъде сложна седмица за вас, натоварена физически, психически и емоционално, в която ще ви се наложи да покажете, че вече не сте деца. Мъжете ще преминат през седем интересни дни, в които по-активните от вас ще могат да постигнат значителни успехи. Шансове и благоприятни обстоятелства няма да ви липсват. Поради много причини ще ви се наложи да общувате повече или да действате заедно с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева. Ще правите планове за предстоящите празнични дни, като ще търсите идеи, с които да изненадате близките си хора. През тази седмица ще ви зарадват думи, решения или действия на хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, които определено ще са във ваша полза и интерес. Жените ще имат достатъчно професионални задачи. Понякога ще ви бъде трудно да намирате време за почивка или за приятни занимания. Ще се окаже, че имате и изоставени или неизпълнени задачи от предишния месец или изминалата седмица. Възможно е пътуване предимно през почивните дни, но е възможно и да отложите такива, поради възникване на неочаквани обстоятелства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари