Седмичен хороскоп за 26 юли - 1 август 2021

0
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Овен

През тази седмица не се гмурвайте стремглаво в работата. Настъпило е време, в което да помислите за почивка. Няма за кога да отлагате бленуваната ваканция. В противен случай нервите или здравето ви ще ви подведат. От първа необходимост е да възвърнете силите си и да се заредите с енергия. В края на седмицата ще имате реална възможност да режисирате съдбата си по ваш вкус. Сега е моментът да внесете в нея нещо ново и необичайно. Доверете се на интуиция си.

Телец

Това е седмица, в която да проявите повече взаимност и умения за работа в екип. Ако в плановете си пренебрегвате интересите на партньори, приятели или семейството, то не може да очаквате кой знае какви добри резултати. През периода креативността ви ще е на ниво - не пропускайте да я използвайте, за да подобрите взаимоотношенията си във всички сфери на живота. В сряда е много важно да не давате никакви обещания. В четвъртък бъдете внимателни в думите си, за да избегнете недоразумения. Ако заминавате на почивка се опитайте да се отървете от всички мисли за работа или проблеми.

Близнаци

Това е седмица, в която всички ваши интересни идеи и прекрасни мисли ще бъдат търсени, признати и ще получат своя шанс за реализиране. В сряда ви очакват много срещи с нови хора. От четвъртък нататък се посветете на пътувания, в които ще съберете много ярки впечатления. В края на седмицата любовният ви живот ще се промени драстично при това точно по начина, по който сте мечтали. Вече няма да сте сами, обстоятелствата ще се развият във ваша полза.

Рак

Това е седмица, в която да заложите на спокойствието и увереността. В понеделник и вторник не се притеснявайте за предстоящи събития предварително. Всичко ще се развие по най-добрия начин и трябва да вярвате в това. В средата на седмицата бъдете внимателни към любимия човек. Помислете дали не пропускате важна дата, някоя годишнина. Проявете загриженост и любов към партньора ви. В петък развитието на събитията в работата до голяма степен ще зависи от вашето виждане за проблема. Не си позволявайте да бъдете песимисти.

Лъв

Тази седмица може да ви научи на много нови неща. Това е време, в което да се опитате да надмогнете себе си и да се отървете от редица притеснения, които в последно време затрудняват живота ви. В работата от вас ще се изисква да следвате правилата и инструкциите, ако искате да постигнете желаните цели. В четвъртък и петък ще имате своя звезден час, но само ако не губите времето си за дреболии. Седмицата е добра за получаване на допълнителен източник на доходи. В личен план не забравяйте, че способността да защитавате вашата гледна точка не е основното условие за поддържане на мира в семейството.

Дева

Това е седмица, която да посветите на другите. Сега е моментът да зарадвате близките си със своите способности, като развихрите креативността си. Способността да изслушвате, комбинирана с вашата магнетичност ще ви гарантира успех във всяка област. Някои представители на знака ще имат възможността да промените сферата на дейност. В четвъртък не планирайте нищо сериозно. В петък някои семейни въпроси ще се разрешат много по-лесно и бързо, отколкото сте очаквали. Останете оптимисти.

Везни

През тази седмица пред вас ще се открият нови перспективи. На пръв поглед маловажно обстоятелство ще допринесе за рязък скок в развитието на кариерата ви. Очаква ви сериозен успех, но само ако прецените правилно силите си и не възлагате големи надежди на чуждата помощ. Самостоятелните представители на знака ще се запознаят с човек, който ще промени живота им.

Скорпион

Това е седмица, която ви разтовари от много отговорности и проблеми в живота ви. Още в първите дни на периода ще може да разрешите дългогодишен проблем и да се отървете от всичко старо и ненужно в буквален и преносен смисъл. Не пренебрегвайте мнението на любимия ви човек, сега той или тя ще ви насочи в правилната посока. Почивните дни посветете на романтика. Бъдете неотразими!

Стрелец

През тази седмица ще бъде особено важно да почувствате своята независимост. Това ще помогне да разгърнете креативността и да демонстрирате вашите възможности пред другите. Във вторник очаквайте много спорове и дискусии в работата. Това може да доведе до сериозни промени в служебното ви положение. В личния живот ви очаква период на спокойствие и хармония.

Козирог

Предстои ви седмица на изпитания. В понеделник и вторник се опитайте да укротите гордостта си. Сега не е моментът да отказвате предложената помощ. Шансовете ви да се справите сами с поставените задачи са нулеви. В сряда се опитайте да освободите повече време за себе си и да ограничите общуването с колеги, приятели и семейство до разумен минимум. През останалите дни е добре да предприемете пътуване, което да ви разсее от натрупалото се напрежение през последните седмици.

Водолей

Това е седмица, в която ще се наложи да отстоявате гледната си точка. Не допускайте и за миг, че всичко е загубено. Ще имате своите шансове за победа. Нещо повече - достойното ви поведение ще ви спечели признанието на важни хора. Във вторник и сряда действайте разумно, като не пропускате думите на опонентите си. В тях може да има ценни съвети. В края на седмицата би било добре по всякакъв начин да избягвате конфликтни ситуации в семейството. Бъдете внимателни и с шегите си, които могат да наранят някого.

Риби

През тази седмица започва доста труден и отговорен период, който може да бъде придружен от някакво вътрешно напрежение. За да преодолеете препятствията ще са ви необходими сила на волята, дисциплина и спокойствие. Ако пък успеете да запазите и оптимизма си, то тогава всичко, което сте планирали, ще се сбъдне. Опитайте се да възприемате адекватно случващото се и да не бъдете водени от собствените си илюзии. Прекарвайте повече време навън и сред природата, това ще ви помогне да възвърнете оптимизма си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Разбрах, че си дала на всички мъже във фирмата.
- Ми нулева кръвна група съм, казаха, че мога да давам на всички.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари