Седмичен хороскоп за 23 - 29 януари 2023

2
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Овен

През тази седмица вероятно ще ви е по-трудно да овладявате емоциите си, особено ако сте подложени на по-голям стрес – у дома или на работното място. За да не се изтощите и да поддържате добро здраве, е необходимо да се грижите малко повече за себе си. Каквито и задължения да имате, през следващите дни си давайте по-често почивка и намирайте начини да се освобождавате от напрежението – чрез любими занимания, разходки или спорт. Ако ви се прииска да прекарате повече часове в уединение, спокойно изберете това – това време ще ви даде възможност да си презаредите батериите.

Телец

Добре ще е през тази седмица да сте малко по-внимателни при общуването си с хора, които стоят по-високо от вас в служебната йерархия, или с такива, които по някакъв начин оказват влияние върху вас. Ако се чувствате добре на работното си място и отношенията ви като цяло са хармонични, едва ли би имало за какво да се притеснявате – дори да възникне несъгласие, всичко ще отмине бързо. Ако обаче по принцип се чувствате недооценени или шефът ви се опитва да доминира прекалено, тогава напрежението може да ескалира.

Близнаци

Темите за кариерата и за възможностите ви за развитие на работното място ще излязат при вас на преден план през тази седмица. Ще получите шанс да се изявите и да покажете колко знаете и какво умеете. За да се случи това обаче, е потребно да не сте пасивни, да не стоите в сянка и да не си мълчите, ако от вас се иска да изложите мнение и идеи. Няма никакъв смисъл да се конкурирате с другите или да им завиждате за успехите – вашите таланти и умения са достатъчно ценни, но за да ви послужат и да бъдат забелязани от околните, ще трябва да ги проявите.

Рак

През тази седмица може да усетите, че намаляват грижите и проблемите ви, които през последните дни и седмици са предизвиквали смут в душата ви. Това без съмнение ще ви накара да се почувствате по-добре – усещането за безсилие ще отслабне и ще успеете да поемете нещата в свои ръце. В случай че имате финансови притеснения, съществува голяма вероятност през следващите дни въпросът да се изясни и трудностите в комуникацията да бъдат преодолени. И все пак имайте предвид: ако нещата не се случват от само себе си, може би е дошъл моментът да поемете инициативата.

Лъв

И през тази седмица при вас акцентът ще пада върху сферата на важните взаимоотношения – лични или делови. Много от вас ще имате усещането, че не контролирате обстоятелствата и всичко се случва без вашето участие. Това обаче няма да е точно така. Наистина, върху някои неща нямате власт и с тях така или иначе ще трябва да се примирите, но готовността да приемете промените и да престанете да им се съпротивлявате отново е въпрос на избор и би улеснила положението ви. Най-голямото предизвикателство пред вас през идните дни ще бъде да прецените кое бихте могли да промените с действията си (в някои случаи това може да бъде нагласата ви спрямо обстоятелствата) и кои събития не контролирате.

Дева

Ключът за успех в служебните начинания през тази седмица ще е в способността ви да се организирате максимално добре. Изпипвайте всичко, което правите, не позволявайте работата да изостава и планирайте внимателно предстоящите си действия. Успеете ли да се концентрирате и да въведете ред, няма причина да не останете доволни от резултатите. За ефективната работа ще допринесе и обстоятелството, че някои неясноти и пречки, пред които досега се изправяхте, ще останат в миналото. Другото, което е добре да имате предвид, е, че трябва да работите в екип с колегите си и да изгладите противоречията, ако съществуват.

Везни

След интересните заключения за себе си, до които достигнахте през изминалите дни и седмици, сега е време да ги приемете и да решите какво ще правите оттук нататък. През тази седмица пътят напред вече ще е открит, но ако искате новите ви начинания да се увенчаят с успех, по-добре ги отложете с още седмица. През февруари ще имате шанс да поставите ново начало – да започнете нова работа, ако сте на такъв етап, да стартирате нов проект или да внесете промени в графика си. Ето защо сега е потребно добре да премислите към какво ще се стремите, да си изясните подробностите и да планирате как би могло да се развие всичко – доколкото е възможно, разбира се. Тези от вас, които имахте много задачи за довършване или просто умувахте по каква посока да поемете, сега ще може да си отдъхнете – най-вероятно ще усетите облекчение и ще имате по-голяма яснота.

Скорпион

През тази седмица ще успеете да обърнете внимание на практични въпроси – свързани с работа, собственост и финанси, които до този момент по една или друга причина не сте успели да разрешите. Не се тормозете заради това, че сте се забавили или че не сте успели да се спрете на нещо конкретно – има периоди, в които всичко по-случва по-бавно. Сега обаче е време да се концентрирате, да мислите прагматично и да планирате внимателно какво трябва да свършите в близко бъдеще. Ще имате зелена светлина да сключвате договори за покупко-продажби, да установявате нови делови взаимоотношения и да поемате нови отговорности.

Стрелец

През тази седмица вниманието ви ще е насочено най-вече към вашите лични потребности. Казано накратко, ще станете наясно какво ви трябва, за да се чувствате добре. На някои от вас това може да не се струва кой знае какво, но имайте търпение – прозренията може да ви изненадат. Много често си мислим, че знаем какво искаме, но всъщност следваме чужди пътища и правим нещо, по-скоро за да получим нещо от другите – одобрение, престиж или пари. През следващите дни обаче „другите“ ще останат на заден план, благодарение на което ще може да чуете вътрешния си глас и да разберете от какво точно имате нужда.

Козирог

През следващата седмица може да очаквате интересни събития, свързани с вашите служебни планове и с материалното ви положение. Ако в миналото сте успели да установите полезни контакти и сте се доверили на правилните хора, сега сключените договори ще започнат да ви носят дивиденти. За да заздравите тези взаимоотношения и да се подсигурите финансово, ще трябва да спазвате ангажиментите, които сте поели, както и да работите в сътрудничество с хората около себе си. Напълно възможно е през тази седмица да придобиете нещо ново или да получите пари, които очаквате от доста време.

Водолей

Тази седмица може да се окаже доста интересна за вас, защото се очаква нещата да се изяснят, а и в плановете ви да настъпи обрат обрат. Тук не става въпрос само за мимолетни намерения, но и за по-дългосрочни цели, които ще преследвате по-нататък през годината. Ако досега условието беше да не бързате и да изчаквате, то през следващите дни може спокойно да погледнете напред и да помислите какво бихте желали да постигнете – в работата или в личния си живот, как може да стане и какви ресурси ще са ви необходими. Бъдете особено бдителни – обстоятелствата сами ще ви подскажат кой е правилният за вас път.

Риби

През този период може да очаквате прилив на вдъхновение и на нови идеи – особено през последните дни на седмицата. Обръщайте внимание на нестандартните си хрумвания, защото е възможно те да се превърнат в конкретни планове и да внесат смисъл в действията ви за месеци напред. Ако онова, което искате да постигнете, ви изпълва с ентусиазъм и ви осигурява по-голяма свобода за изява, значи най-вероятно сте на прав път. И все пак не очаквайте всичко да става бързо и като с магическа пръчица – тепърва ще трябва да уточнявате подробности и да приключите с някои неща, които ви дърпат назад, към миналото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари