Седмичен хороскоп за 25 септември - 1 октомври 2023

0
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Седмицата ни радва с добри аспекти, краят на септември - началото на октомври е добро време!

Общият енергиен фон е благоприятен, има сигурност по много въпроси. Хората гледат по-трезво на партньорите, финансите и необходимите разходи.

Почти през цялата седмица планетите на пола - Венера и Марс са в хармонично взаимодействие, но точният аспект между тях няма да се случи сега. А това означава, че в любовната сфера желаното събитие не се случва толкова бързо. Не прибързвайте, правете планове според астрологичното време и тогава всичко ще се получи по най-добрия начин!

Овен

В първия ден от седмицата е желателно да се въздържате от прибързване и да не правите окончателни заключения - има риск да сбъркате. От средата на периода има голяма вероятност да се сблъскате с повреди на различни съоръжения, електроника и затруднения в бизнеса. Трябва да сте нащрек.

Телец

26 септември е подходящо време за вземане на финансови решения. Преразгледайте бюджета си или помислете за инвестиране. В края на седмицата предстоят перспективи и напредък в кариерното израстване.

Близнаци

През новата седмица да привлечете вниманието на правилните хора ще ви помогнат комуникативните умения. Струва си да се абстрахирате от негативните новини, стремете се към позитивното, но не очаквайте от живота подаръци от съдбата, разчитайки само на късмета. Именно усилията ще ви помогнат да се придвижите от мъртвата точка.

Рак

През този период е важно да обърнете внимание на благосъстоянието си. Добре би било да помислите най-накрая за здравословен начин на живот - да се запишете на курс по масаж и да започнете да правите колкото се може повече физически упражнения. В противен случай тялото е на път да се провали.

Лъв

В понеделник ще имате възможност да се докажете на работното място и да изпъкнете по добър начин. Но най-добре е да отложите посещението при стилист - не бива да подстригвате косата си в този ден. Можете да "отрежете" късмета си.

Дева

През последната седмица на септември обърнете повишено внимание на работата и професионалните задачи. При подходящи умения има шанс да израснете малко в кариерата си.

Везни

Ако възникнат спорове на работното място или у дома, трябва да бъдете възможно най-неутрални. Всяко изясняване на отношенията може да доведе до вял, дълготраен конфликт.

Скорпион

Вторник е ден, благоприятен за финансово планиране. Обърнете внимание на дългосрочните парични цели. Помислете тази седмица къде бихте могли да направите добра инвестиция?

Стрелец

Не бива да губите самообладание в края на септември. Добрите дела и помощта за другите могат да ви доведат до вътрешна хармония. От четвъртък нататък може да срещнете човек, който ще окаже допълнително влияние върху живота ви.

Козирог

Още от понеделник се погрижете за целите и амбициите си. Работете неуморно по проекти и тогава успехът ще дойде скоро. Най-малко през октомври първите резултати ще бъдат видими.

Водолей

Времето не е подходящо за дълги пътувания. Голяма инвестиция или важна покупка трябва да се планира за сутринта на делничния ден. В противен случай може да се окаже, че сте направили грешни изчисления.

Риби

През първата половина на седмицата интуитивните ви качества ще бъдат особено засилени. Вътрешният ви глас може да ви подскаже правилния ход, независимо дали става въпрос за кариера или за домашен проблем. Трябва да се вслушате в него.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари