Седмичен хороскоп за 19 - 25 юни 2023

1
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Овен

Ще се активизират контактите със задграничните ви партньори или с тези, които са далеч от вашето местоживеене. В тази връзка може да се наложи да осъществите непредвидено пътуване, но така или иначе събитията ще са стимулиращи и ще ви подскажат, че трябва да реагирате бързо. Колкото и да са сложни намеренията ви, няма да имате сериозни затруднения за осъществяването им. Съществуващ към момента проблем, свързан с имот или наследство ще продължи да е актуален, но не така болезнен и с тенденция към намиране на решение.

Телец

Ще разполагате с достатъчно добри условия за самостоятелни действия и решения. Рязка промяна на обстоятелствата ще игнорира причина, поради която се е налагало да водите дълги и безплодни до момента спорове, засягащи личните ви отношения. Напрежението ще се покачва при съществуващи семейства, които от известно време изпитват силна враждебност и синхронът между партньорите е нарушен. В професионален план тенденциите са положителни с добри изгледи за намиране на нова работа, повишаване в длъжност или разширяване сферата на влияние.

Близнаци

Събитията, независимо от характера им ще се отразят на две зони – на финансовото ви състояние и на личните отношения. За щастие, финансовото ви състояние ще е стабилно. Дори да се наложи да направите допълнителни разходи, балансът ще остане положителен. В случай, че се налага да получите кредит, ще попаднете на подходящи предложения без скрити разходи, които може да изникнат в последствие. В личен план вълнуващите преживявания ще са свързани с децата ви или по-възрастни роднини и ще са повод за радост, предизвикана от приятно пътуване или среща с гости от далече.

Рак

Ключово събитие и кардинална точка в астрологичната обстановка е лятното слънцестоене във вашия знак, което е заредено с много енергия и обикновено предизвиква осезателни промени. Процеси, които са ви изглеждали важни може да останат на втори план или други, които сте пренебрегвали да се окажат съществени, но при всички случаи ще се наложи да взимате отговорни решения. Ще постигнете всички набелязани цели без особени усилия. Основен залог за успешна дейност е да търсите разумен баланс между полезното и приятното, личното и публичното. Оптимална организация ще е необходима при решаване на домашно-битови задачи, операции с недвижимо имущество или ориентирани към разширяване на бизнеса.

Лъв

За дейности, засягащи разширяване на бизнеса или сключване на нови сделки ще имате нужда от компетентни специалисти, юристи или търговски представители. Ще намерите такива с помощта на приятелите. На работното място е вероятно да ви възложат допълнителни отговорности, но те ще са свързани и с повишаване на приходите. Много е вероятно да получите допълнителни приходи и от дейности, нямащи нищо общо с професионалната сфера, а с личните ви умения, хобито или друг вид занимание, което ще се окаже сполучливо съчетание на полезното с приятното.

Дева

По-високи приходи или предложения за участие в интересни проекти най-вероятно ще получат представителите на вашия знак, работещи чрез интернет. Финансите ви ще са стабилни. Допълнителни приходи едва ли ще получите, но пък и разходите ви ще са в границите на обичайното. Заплетените казуси ще са свързани с ремонти, преместване, недвижими имоти, разпределение на имущество и ще се ограничават до семейната или роднинската общност. Много е вероятно да довършите започнат преди време мащабен строеж, ремонт, да се преместите в ново жилище, да смените квартирата или да направите подобрения на вилата си, ако тези дейности са ви на дневен ред.

Везни

Ориентирайте вниманието си предимно към текущите въпроси, а не към дългосрочните проекти. В случай, че по някаква причина сте в лоши отношения с някой или с всички членове на семейството, измислете някаква съвместна дейност, която ще обедини усилията, ще ви сближи и ще помогне за възстановяване на добрия тон помежду ви. Ще разполагате с няколко възможности за възстановяване на стари контакти, чието прекъсване е било резултат от неприемливи действия и на двете страни. Помислете много внимателно дали да се възползвате или пък, дали човекът, с когото сте прекратили общуването заслужава втори шанс. Наблюдавайте внимателно поведението и действията на децата си, ще се наложи да се намесите в решенията им.

Скорпион

Енергетиката ви е стабилна и нищо не би ви се опряло, нито разколебало. Разходите ще се окажат малко повече от предвидените, но те ще са своего рода печеливша инвестиция, която рано или късно ще даде очакваните добри резултати. Обстановката ще е динамична, ще се налага да предприемате непредвидени пътувания, да отменяте срещи и да насрочвате нови, да променяте програмата си буквално „в движение“, но ще си заслужава. Доходите ви са в пряка зависимост от умението да създавате нови контакти и да постигате споразумения с партньорите си. Някои дребни спорове с колегите или шефовете може да ви развалят настроението, но за щастие ще отминат без сериозни последствия.

Стрелец

Много е вероятно още в началото на седмицата да получите оферта, която първоначално да ви се стори подвеждаща или най-малкото несериозна. След като я прегледате по-внимателно и анализирате фактите, ще установите, че във въпросното предложение „има хляб“, а след като започнете самото занимание може така да се увлечете, че го включите в постоянните си дейности. А като се има пред вид, че от него ще получите и допълнителни приходи, ще се окаже, че сте „ударили с един куршум – два заека“. Че правите нещо, което ви доставя удоволствие и едновременно с това пълните и банковата си сметка. Моментът е подходящ да разплатите отложените задължения.

Козирог

Ще успеете да осъществите поредица изгодни сделки и да получите доста добри приходи от работа, която сте свършили преди време. Материалният ви статус ще е пряко свързан със старанието, трудолюбието и работоспособността ви. Старайте се да създадете баланс между служебните и домашните задължения, за да не си навлечете недоволството на едната или другата страна. Нови и доста интересни предложения ще получат онези представители на вашия знак, които си търсят работа. Не бързайте да отговаряте преди да сте ги сравнили с други подобни, за да можете да прецените всички предимства и недостатъци и да изберете най-изгодното от тях.

Водолей

Промените ще засегнат предимно професионалната сфера. Няма да са огромни, но ще са значими и дълготрайни. Често ще се налага да се справяте с попълване и обработване на документи. Бъдете изключително внимателни и, ако не се чувствате достатъчно уверени в себе си, знайте, че няма нищо срамно в това да потърсите помощ. Финансовото ви положение ще е леко нестабилно. Ще се наложи да направите допълнителни разходи, поради неотложни семейни нужди, но няма да останете съвсем без средства. Не особено голям допълнителен приход ще ви се отрази успокояващо.

Риби

Финансовото ви състояние зависи от умението ви „да харчите“ или по-точно да разпределяте разходите си пестеливо. Приходите ви няма да са големи, но пък ще са редовни. За ежедневни нужди ще разполагате с напълно достатъчни средства, а осигуряването на допълнителни удобства и глезотии може да почака. Видимо добри резултати ще постигнат онези представители на вашия знак, които се занимават с покупко-продажба на имоти. Част от проблемите, които са ви създавали безпокойство и тревоги в предишните седмици ще се окажат решени от обстоятелствата такива, каквито са. Ново, уж делово запознанство, скоро може да се трансформира в приятелска или романтична връзка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари